Maymetsi 50 mg păreri forum opinii. Prospect, cum se folosește, contraindicații și preț compensat

Maymetsi, 50 mg/1000 mg, 56 comprimate filmate, Krka păreri forumuri cu recomandări și recenzii  despre ce este și pentru cum se folosește, dacă îngrașă, ce efecte secundare, reacțiii adverse și contraindicații are, cât timp se ia.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Maymetsi, 50 mg/1000 mg sitagliptină / clorhidrat de metformină și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,66
2. Opinii Negative- 0,31
3. Sentiment Neutru - 0,40


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

pareri am folosit Maymetsi, 50 mg 1000 mg


Pentru alții,  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

Ce este și pentru ce se folosește Maymetsi, 50 mg/1000 mg


Maymetsi conţine două medicamente diferite denumite sitagliptină şi metformină. 

- sitagliptina aparţine unei clase de medicamente denumită inhibitori DPP-4 (inhibitori ai  dipeptidil peptidazei-4) 

- metformina aparţine unei clase de medicamente denumită biguanide. 

Acestea acţionează împreună pentru a controla valorile zahărului din sânge la pacienţii adulţi cu o  formă de diabet zaharat denumită „diabet zaharat de tip 2”. 

Acest medicament ajută la creșterea  valorilor insulinei produsă după o masă şi reduce cantitatea de zahăr fabricat de organism. 

Împreună cu regimul alimentar şi exerciţiul fizic, acest medicament ajută la scăderea valorilor  zahărului din sângele dumneavoastră. 

Acest medicament poate fi utilizat singur sau împreună cu  anumite alte medicamente pentru diabetul zaharat (insulină, sulfonilureice sau glitazone). 

Mod de administrare Maymetsi, 50 mg/1000 mg


Utilizaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.

- Luați un comprimat: 
- de două ori pe zi pe cale orală 
- împreună cu alimente pentru a scădea riscul unei tulburări gastrice. 
- Poate fi necesar ca medicul dumneavoastră să crească doza pentru a vă controla valoarea zahărului din sânge. 
- Dacă funcționarea rinichilor dumneavoastră este redusă, medicul vă poate prescrie o doză mai mică. 

În timpul tratamentului cu acest medicament trebuie să continuaţi regimul alimentar recomandat de către medicul dumneavoastră şi să aveţi grijă ca ingestia de carbohidraţi să fie distribuită în mod egal pe parcursul zilei. 

Este puţin probabil ca administrarea doar a acestui medicament să determine o valoare anormal de mică a zahărului în sânge (hipoglicemie). 

La administrarea acestui medicament în asociere cu un medicament sulfonilureic sau cu insulină poate să apară o valoare mică a zahărului în sânge şi este posibil ca medicul dumneavoastră să vă reducă doza de sulfoniluree sau de insulină. 

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului

Contraindicatii și Precautii:


Nu utilizaţi Maymetsi: 

- dacă sunteţi alergic la sitagliptină sau metformină sau la oricare dintre celelalte componente ale  acestui medicament.

Înainte să utilizaţi Maymetsi, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sarcina şi alăptarea:

Dacă sunteţi gravidă sau alăptaţi, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă,  adresaţi-vă medicului sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Nu  trebuie să luaţi acest medicament în timpul sarcinii sau dacă alăptați. 

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor: 

Acest medicament nu are nicio influență sau are influență neglijabilă asupra capacității de a conduce vehicule şi de a folosi utilaje. Cu toate acestea, au fost raportate ameţeală şi somnolenţă, care vă pot  afecta capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. 

Utilizarea acestui medicament în asociere cu medicamente numite derivaţi de sulfoniluree sau cu insulină poate determina hipoglicemie, care vă poate afecta capacitatea de a conduce vehicule şi de a  folosi utilaje sau lucrul fără siguranţa unui punct de sprijin.

MAI POTI CITI