Menoelle Plus păreri forumuri remedii simptome de menopauză. Prospect, contraindicații, prețuri

Menoelle Plu spăreri forumuri cu recomandări și recenzii despre contraindicații și efecte adverse, dacă îngrașă, cum se folosește și cât timp se ia.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Menoelle Plus și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,63
2. Opinii Negative- 0,39
3. Sentiment Neutru - 0,42


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

menoelle plus pareri forum am folosit


Pentru alții,  a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

Ce este și pentru ce se folosește Menoelle Plus, 30 comprimate, PhytoLife Nutrition

menoelle PLUS este un supliment alimentar potrivit femeilor de peste 40 de ani, încă de la primele simptome de menopauză. 

menoelle PLUS  are o formulă bazată pe abordarea holistică coreeană a extractului brevetat EstroG-100© ( extract de rădăcină uscată a 3 ierburi medicinale: Cynanchum wilfordii, Phlomis umbrosa și Angelica gigas) în controlarea celor mai frecvente 12 simptome asociate menopauzei: bufeuri, parestezii (amorțeală), insomnie, nervozitate, depresie, amețeală, oboseală, dureri articulare, dureri de cap, aritmii (palpitații), furnicături și uscăciune vaginală, precum și densitatea minerală osoasă.

Eficacitatea extractului coreean este potențată de extractul de șofran  Affron®, provenit din culturi europene, brevetat, foarte concentrat, cu eficacitate în diminuarea simptomelor precum schimbările de dispoziție, anxietate, nervozitate și insomnie și de cele 3 vitamine: vitamina B6, vitamina D3 și acid folic. 

Mod de administrare Menoelle Plus


Pe cale orală:

- 1 comprimat filmat/zi, dimineața, cu o cantitate suficientă de apă. Se recomandă administrarea pe o perioada de minim 3 luni. Pentru eficacitate de durată, se recomandă administrarea pe termen lung. 

- 1 cutie asigură tratamentul pentru o lună. 

Ingrediente active/1 comprimat Menoelle Plus


Extract EstroG-100 din radacini uscate  de Cynanchum wilfordii, Phlomis umbrosa si Angelica gigas 175 mg
Extract de Dofran Affron 14 mg
Vitamina D3 5 mcg
Vitamina B6 0.21 mg
Acid Folic 30 mcg

Contraindicații Menoelle Plus


Nu este recomandat copiilor, femeilor însărcinate sau care alăptează și nici persoanelor cu alergice la plante din Fam. Apiaceae / Umberlliferae. 

A nu se depăși doza zilnică recomandată. Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată și echilibrată.

MAI POTI CITI