Ocuhealth tablete pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Ocuhealth, 60 tablete cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale.

 Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri forum Ocuhealth tablete veterinare


Caini Stangest Protectie Oculara pentru caini si pisici 


Supliment nutritiv dedicat pisicilor si cainilor,creat in mod special pentru a combate afectiunile ochiului si implicit cele ale vederii. 

Compusii sai antioxidanti sunt foarte eficienti in combaterea afectiunilor degenerative asupra retinei - glaucomul ,cataracta- ce survin in urma diabetului sau a tratamentului cu insulina. 

Ingrediente Ocuhealth tablete: Taurina 250 mg, Acid ascorbic 50 mg, Bioflavonoide din portocala 35 mg, Extract din seminte de struguri 20 mg, Acid alfa-lipoic 15 mg, Extract de ribes nigrum (25% antocianosizi) 10 mg, Zinc (gluconat) 2mg, Luteina 6 mg, Seleniomethionina 0.1 mg. 

Indicatii Proprietati Ocuhealth tablete: Taurina - este un aminoacid derivat din cisteina, esential in biochimia celulelor musculare. 

Efect benefic asupra microangiopatiilor. Este esential mai ales in dieta pisicilor- carenta taurinei poate conduce la degenerarea retinei, orbire sau cardiomiopatii dilatative. 

Prin suplimentare combate disfunctiile sistolice. Acid ascorbic (Vitamina C), Bioflavonoide din Citrus sinensis, 

Extract din seminte de struguri - au actiune antioxidanta de cel mai inalt nivel pentru combaterea afectiunilor degenerative ale ochiului, cum sunt cataracta sau glaucomul. 

Vitamina C neutralizeaza radicalii liberi implicati in procesele inflamatorii.

Acidul Alfa-lipoic -antioxidantul universal- actiunea sa antioxidanta recicleaza la randul lui ceilalti antioxidanti. 

Este o molecula solubila atat in apa, cat si in grasimi, ceea ce ii permite sa actioneze si la nivelul peretilor celulari, si in interiorul celulei. 

Se indica in mod special pentru reducerea efectelor secundare cauzate de administrarea insulinei sau de o gestionare necorespunzatoare a diabetului (retinopatii diabetice) . 

Utilizat intens in tratarea cataractelor si glaucomului. 

Extractul de ribes nigrum- antioxidantii din acest extras natural actioneaza pentru imbunatatirea microcirculatiei sangvine din vasele de sange ale retinei, stimuleaza formarea de capilare noi, reduce fragilitatea si mentine integritatea acestora. Accelereaza regenerarea celulelor responsabile de vederea nocturna si au actiune antioxidanta la nivelul radicalilor liberi care dauneaza cristalinului. 

Zincul - La nivelul retinei si al coroidului se intalneste cea mai mare concentratie de zinc din organism. Aportul de Zinc este extrem de important pentru intretinerea sanatatii oculare, iar carentele acestuia sunt direct proportionale cu afectiunile ce apar la nivelul retinei. 

Luteina- pigmentul galben se apartine grupului xantofilae. Se extrage din diverse plante, alge si bacterii fotosintetice. 

Actiune recunoscuta pentru prevenirea si impiedicarea evolutiei cataractelor. Seleniul- mineralul cu rol antioxidant este esential in producerea glutationului, antioxidantul care are cea mai mare concentrartie la nivelul cristalinului. 

Mod de administrare Ocuhealth tablete

Se administreaza oral, impreuna cu hrana. 1 comprimat 10 kg gv pe zi 

Pisici si caini de talie mica- comprimat zi 4. 

Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Va rugam sa contactati medicul veterinar inainte de recomandarea sau folosirea acestui produs, deoarece pot aparea schimbari de dozaj sau mod de folosire in functie de simptomele individuale.

MAI POTI CITI