Păreri am folosit COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri și puncte negre. Cum se folosesc, prețuri.

COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri, Master Patch Intensive, 36 bucati pareri forum cine a folosit, la ce sunt bune, instructiuni, pret redus

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri si puncte negre, 24 bucati, COSRX și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,64
2. Opinii Negative- 0,39
3. Sentiment Neutru - 0,37


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

COSRX Plasturi hidrocoloidali pentru cosuri pareri forumuri cine a folosit


Pentru alții, Plasturii hidrocoloidali pentru cosuri si puncte negre COSRX a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce sunt și pentru ce se utilizează Plasturii hidrocoloidali pentru cosuri si puncte negre COSRX; Înainte să utilizați Plasturii hidrocoloidali pentru cosuri si puncte negre COSRX ; Compoziție ; Cum să utilizați Plasturii hidrocoloidali pentru cosuri si puncte negre COSRX ; Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce sunt și pentru ce se folosesc Plasturii hidrocoloidali pentru cosuri si puncte negre COSRX


Plasturi sunt de tip hidrocoloid (semipermeabil, impermeabil pentru microorganisme si apa) si permite ca zona in care s-a realizat extractia sa fie protejata de impuritati, bacterii si previne viitoarele infectii. 

Acestia accelereaza vindecarea si mentine umiditatea pentru a nu permite ca punctele negre/albe sau cosurile sa reapara. Sunt hipoalergenici si pot fi folositi pe tenul sensibil.

Ingrediente compoziție Plasturii hidrocoloidali COSRX


Cellulose gum, Styrene Isoprene Styrene Block Copolymer, Polysobutylene, Petroleum Resin, Polyurethane Film, Liquid Paraffin, Tetrakis Methane.

Mod de folosire Plasturii hidrocoloidali COSRX


Curatati si uscati zona vizata, aveti grija sa nu ramana urme de apa sau produse cosmetice. 

Nu aplicati tratamente pentru hidratare pe portiunea de piele unde doriti sa aplicati plasturele. 

Alegeti ce dimensiune se potriveste (7mm, 10mm, 12mm), aplicati si lasati sa actioneze peste noapte.

Precauții și contraindicații


Produs destinat uzului extern. Evitati contactul cu ochii si zona gurii. Nu lasati la indemana copiilor. Daca apar iritatii, intrerupeti utilizarea si consultati medicul. 

Nu utilizati daca sunteti sensibil sau alergic la unul sau mai multe ingrediente din formula. Utilizati conform instructiunilor si numai pe pielea fara leziuni. 

Este recomandat sa efectuati un test alergologic cutanat inainte de utilizarea produsului.

MAI POTI CITI