Plasma Hipertonica Biocean păreri forum, beneficii, mod de utilizare si efecte secundare

Plasma hipertonica Biocean păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre prețuri, indicații, rezultate, contraindicații si dacă îngrașă:

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Plasma hipertonica Biocean fiole și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,69
2. Opinii Negative- 0,39
3. Sentiment Neutru - 0,35


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.
pareri am folosit plasma hipertonica biocean


Pentru alții, Plasma hipertonica Biocean a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Plasma hipertonica Biocean; Înainte să utilizați ;Compoziție Plasma hipertonica Biocean ; Cum să utilizați Plasma hipertonica Biocean ; Reacții adverse posibile si contraindicații.

Ce este și pentru ce se folosește Plasma hipertonica Biocean


Plasma hypertonica Biocean poate asigura energie, hidratare si nutritie celulara optima.

Beneficii și proprietăți terapeutice

• contine doar nutrienti biodisponibili care se gasesc in mod natural in apa de mare purificata;
• este un preparat de calitate premium, produs intr-un laborator farmaceutic, in urma descoperirii biologului francez René Quinton (1866-1926);
• poate avea un imunomodulator natural;
• produs mineralizant;
• poate hidrata la nivel celular.

Mod de administrare Plasma hipertonica Biocean


Luati 2-5 fiole pe zi preferabil inainte de micul dejun.

Doza zilnica maxima recomandata este de 5 fiole.

Ingrediente compoziție Plasma hipertonica Biocean 


Clorura 260mg Fosfor 7µg Sodiu 142mg Zinc 0.8µg Magneziu 17mg Iod 0.41µg Calciu 6mg Molibden 0.16µg Potasiu 6mg Cupru 0.1µg Fluor 21µg Fier 0.0296µg 

Valoare nutritiva: in 100 ml produs 
Cantitatea Energie 0 kj/kcal 
Proteine 0 mg 
Carbohidrati 0 mg 
Grasimi 0 mg.

MAI POTI CITI