Pro-Enteric, 30 ml pareri reale, prospect, mod utilizare, pret mic online

Pro-Enteric, 30 ml cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca produsul veterinar Pro-Enteric, 30 ml de la Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri reale preturi reduse Pro-Enteric, 30 ml


Caini Bioiberica Pro-Enteric, 30 ml - Probiotic care stimuleaza excluderea competitiva, ce combate proliferarea microorganismelor patogene, responsabile de diaree la animalele de companie. 

Compozitie Pro-Enteric, 30 ml: 


Fiecare seringa de PRO-ENTERIC Triplex contine: Probiotic: Enterococcus faecium (NCIMB 10415) E1705 Prebiotic PREPLEX (FOS si Arabinogalactan); Caolin; Pectina Specie tinta: Caini, Pisici, Iepuri 

Indicatii Pro-Enteric, 30 ml


Pentru animale de companie cu diaree cauzata de: Tratamente cu antibiotice cu spectru larg, administrate oral Tulburari si modificari in alimentatie Infectii instetinale 

Afectiuni pancreatice, sindrom de malabsorbtie 

Actiune Enterococcus faecium (NCIMB 10415) este un probiotic care stimuleaza excluderea competitiva, ce combate proliferarea microorganismelor patogene, responsabile de diaree la animalele de companie. 

Prebioticul (PREPLEX) este substratul specific pentru bacteriile benefice, cum ar fi Enteroococcus faecium. 

Administrand bacteriile impreuna cu substratul lor specific, se mareste efectul benefic al probioticului, crescind astfel viabilitatea lor. 

Combinatia dintre probiotic si prebiotic se numeste simbiotic. Caolinul retine bacteriile daunatoare si toxinele si previne actiunea lor asupra mucoasei intestinale. 

De asemenea retine si apa si astfel fecalele vor deveni mai solide. Datorita proprietatii de a retine apa si a abilitatii de a restabili un peristaltism intestinal sanatos, pectina va solidifica fecalele. 

Doze si mod de administrare Pro-Enteric, 30 ml


1. Scoateti capacelul din virf 

2. Ajustati inelul seringii pina la doza necesara 

3. Administrati pe cale orala, pe partea laterala a cavitatii bucale. 

Administrati urmatoarele cantitati de 2x zi: 

Iepuri, pisicute si catelusi: ............1 ml 
Pisici adulte: ...........................2 ml 
Caini adulti ............................ 10 kg: 2 ml 
Caini adulti .............................10-30 kg: 4 ml 
Caini adulti ............................. 30 kg: 5 ml 

Contraindicatii Pro-Enteric, 30 ml: Nu este cazul. 

Reactii adverse Pro-Enteric, 30 ml: Nu sunt. 

MAI POTI CITI