VICHY Purete thermal Demachiant integral 3 in 1 păreri forum , instrucțiuni utilizare, prețuri

VICHY Purete thermal Demachiant integral 3 in 1păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cum se folosește, rezultate, contraindicații.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre VICHY Purete thermal Demachiant integral 3 in 1 și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,64
2. Opinii Negative- 0,35
3. Sentiment Neutru - 0,32


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

pareri am folosit VICHY Purete thermal Demachiant integral 3 in 1


Pentru alții,  VICHY Purete thermal Demachiant integral 3 in 1 a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

Ce este și pentru ce se folosește VICHY Purete thermal Demachiant integral 3 in 1

Demachiantul Purete Thermale este o combinație între lapte, tonic și demachiant pentru ochi, într-un singur produs.

O combinație ultra-eficientă, ultra-delicată a unor agenți de curățare într-un singur produs care elimină toate urmele de machiaj. Potrivit chiar și pentru pielea sensibilă. Perfect curățată, pielea rămâne

Beneficii:

• Demachiantul integral 3 in 1 asigura o toleranta optima;
• Fara parabeni;
• Hipoalergenic;
• Formula testata pe pielea sensibila, sub control dermatologic;
• Apa termala mineralizanta Vichy este potrivit chiar si pentru ochii purtatori de lentile;
• Eficacitate dovedita clinic: lasa pielea proaspata: 93%; demachiant pentru ten sensibil ce lasa pielea confortabila: 93%;
• Textura inovatoare de lapte-gel a demachiantului 3 in 1 combina catifelarea laptelui cu prospetimea unui tonic;
• Onctuos, dar totodata lejer, laptele demachiant integral lasa pielea hidratata;
• Efect non-uleios;

Mod de folosire VICHY Purete thermal Demachiant integral 3 in 1


Aplicați demachiantul pentru ten sensibil cu ajutorul unui disc demachiant pe față și ochi. Nu clătiți. Disponibil în 2 formate: 200 ml și 400 ml.

Demachiantul integral 3 în 1 asigură o toleranță optimă. Hipoalergenic. Formulă testată pe pielea sensibilă, sub control dermatologic. 

Cu Apă Termală Mineralizantă Vichy, calmantă, fortifiantă și regenerantă. Potrivit chiar și pentru ochii purtători de lentile.

MAI POTI CITI