Ce este PASTA de dinți NEAGRĂ cu cărbune și ce efecte adverse are

Vezi ce este pasta de dinți neagră cu cărbune și ce beneficii aduce ea


Pasta de dinți neagră are în compoziție cărbune activ sau alte ingrediente precum argilă neagră, bicarbonat de sodiu și diverse uleiuri esențiale. 

Aceste ingrediente din compoziția pastei de dinți negre pot avea proprietăți de albire, absorbție a impurităților și de curățare a dinților și gingiilor. 

Dar, trebuie să menționăm că efectele acestor ingrediente pot varia în funcție de mulți factori, iar promovările legate de albirea dinților trebuie să fie susținute de dovezi științifice solide.

Potrivit specialiștilor, este important să consultați un medic dentist înainte de a începe utilizarea pastei de dinți neagră sau a oricăror alte produse de igienă orală neconvenționale. 

pareri pasta de dinti neagra cu carbune efecte secundare

De asemenea, trebuie să verificați atent lista de ingrediente pentru a vă asigura că produsul nu conține substanțe care ar putea provoca reacții alergice sau alte efecte adverse.

Care sunt efectele adverse ale pastei de dinți cu cărbune și contraindicațiile acesteia


Chiar ajută într-o măsură variabilă la albirea dinților și la o curățare mai profundă a acestora, medicul stomatolog spune că aceasta are și câteva efecte adverse.

Pasta de dinți cu cărbune activ are efecte nedorite. Prin faptul că este abraziv, cărbunele utilizat în mod constant ne va toci smalțul și astfel vom ajunge să suferim de sensibilitate dentară.

E de dorit ca, de câte ori simțim că suntem nemulțumiți de aspectul dinților noștri sau de culoarea lor, să ne prezentăm la un consult la medicul dentist și împreună să evaluăm opțiunile sigure pe care le avem la îndemână. 

Inclusiv dacă vrem dinți mai albi. Îi obținem după curățarea profesională din cabinet și după procesul de albire profesional realizat doar de un medic stomatolog, fără riscurile pe care le-am putea dacă facem acest lucru acasă, cu produse din comerț.

MAI POTI CITI