Cremă de Păr cu Cafea Verde și Petrol păreri forumuri tratamente Căderea Părului

Cremă de Păr cu Extract de Cafea Verde și Petrol Împotriva Căderii Părului Vivanatura păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre prospect, cum se folosește. rezultate, cine a folosit.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Cremă de Păr cu Extract de Cafea Verde și Petrol și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,66
2. Opinii Negative- 0,31
3. Sentiment Neutru - 0,40


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.
pareri forum crema-de-par-cu cafea si petrol cine a folosit


Pentru alții, Crema de Păr cu Cafea Verde și Petrol a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Crema de Păr cu Cafea Verde și Petrol; Înainte să utilizați ; Compoziție ; Cum să utilizați Crema de Păr cu Cafea Verde și Petrol ; Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se folosește Crema de Păr cu Cafea Verde și Petrol Vivanatura


Crema împotriva căderii părului are efecte deosebite datorită componenței complexe de extracte din plante (mesteacăn, tătăneasă, brusture, urzică), uleiuri vegetale (de măsline, ricin, germeni de grâu, nuci), precum şi o fracţie specială obţinută din petrol, care acționează sinergic pentru a îngriji și întări firul de păr. 

În România valoarea terapeutică a petrolului este cunoscută de multă vreme, fiind o metodă tradițională de fortifiere a părului. 

Utilizarea lui are, astăzi, o bază nouă, sțiințifică. Crema este eficientă încă de la prima utilizare. Ajută la regenerarea firului de păr, oprește căderea anormală a părului, acesta devenind astfel mai rezistent și mai sănătos.

Ingrediente Cremă de Păr cu Cafea Verde și Petrol 


Extracte din plante (mesteacăn, tătăneasă, brusture, urzică), uleiuri vegetale (de măsline, ricin, germeni de grau, nuci), precum și o fracție specială obținută din petrol.

Mod de utilizare Cremă de Păr cu Cafea Verde și Petrol 


Se aplică produsul pe păr înainte de spălare, atât la rădăcină cât și pe firele de păr. Se menţine între 15 și 45 de minute, apoi se spală cu şampon. 

Procedeul se repetă la 2-7 zile, având grijă să mărim intervalul de timp în situaţia amplificării secreţiei de sebum. Rareori poate influența ușor culoarea părului vopsit.

MAI POTI CITI