DAOhead capsule diaminoxidază păreri forumuri unde se găsește și cum se folosește

DAOhead, 60 capsule, Dr Healthcare păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun medicament fără rețetă impotriva migrene cu diaminoxidază înlocuitor daosin. Unde se găsește înlocuitor diosin.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,70
2. Opinii Negative- 0,31
3. Sentiment Neutru - 0,26


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

păreri am folosit DAOhead capsule diaminoxidază


Pentru alții, DAOhead capsule a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează DAOhead; Înainte să utilizați ; Compoziție DAOhead ; Cum să utilizați ; Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se folosește DAOhead


DAOhead® este un aliment pentru scopuri medicale speciale care este utilizat pentru tratamentul dietetic al migrenei cauzate de deficitul de DAO și / sau intoleranță la histamină.

Diaminoxidaza (DAO) conținută în DAOhead® servește ca supliment pentru enzima care se găsește în organism și care controlează metabolizarea histaminei. Administrarea unei capsule de DAOhead® înainte de fiecare masă mărește cantitatea de DAO din intestinul subțire și, prin urmare, stimulează degradarea histaminei.

Mod de administrare DAOhead


Cum trebuie utilizat

Luați 1 capsulă cu puțină apă, cu 20 de minute înainte de mesele principale (de 3 ori pe zi). 

Capsula trebuie înghițită întreagă; dacă nu reușiți să o înghițiți întreagă, vă rugăm să o deschideți și să ingerați separat comprimatele din interior, înghițindu-le întregi fără a le mesteca, sfărâma sau rupe.

Deși este recomandat să consumați fiecare capsulă cu puțină apă cu 20 de minute înainte de fiecare masă principală (în total de 3 ori pe zi: mic dejun, prânz și cină), deoarece activitatea enzimei DAO a DAOhead® este menținută timp de 4 -5 ore, puteți consuma, de asemenea, fiecare capsulă cu maximum 2-3 ore înainte de fiecare masă.

Ingrediente active compoziție DAOhead capsule


Capsulele Eficaps® conțin tablete gastro-rezistente cu DAO cu eliberare controlată în intestin care previn acțiunea degradantă a pH-ul acidului din stomac și tablete care garantează eliberarea imediată a ingredientelor active adjuvante.

Fiecare capsulă conține patru comprimate:

2 comprimate gastro-rezistente DAO albe / bej cu eliberare în intestin.
1 comprimat portocaliu pentru eliberare imediată cu vitamine din grupa B.
1 comprimat roșu pentru eliberare imediată cu cofeină.

Dacă nu puteți lua cofeină, puteți deschide capsula și scoateți comprimatul roșu.

Atenționări și contraindicații DAOhead capsule


DAOhead® nu poate constitui o sursă unică de alimentatie. Alcoolul și medicamentele pot inhiba în mare măsură acțiunea enzimei Diamine Oxidase (DAO). 

A se utiliza numai sub supravegherea unui medic calificat, care va recomanda dozajul în funcție de simptome. 

A nu se lăsa la îndemana copiilor. A se păstra într-un loc răcoros. 

Capsulele trebuie înghițite întregi. 

Nu conține histamină. Fără gluten. Fără lactoză. Fără zaharuri.

MAI POTI CITI