DOG Odor ELIMINATOR - elimina cu succes mirosurile neplacute cauzate de caini pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

DOG Odor ELIMINATOR - elimina cu succes mirosurile neplacute cauzate de caini - 500ml cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri am folosit dog-odor-eliminator-elimina-cu-succes-mirosurile-neplacute-cauzate-de-caini-500m


Caini VET EXPERT DOG Odor ELIMINATOR informații și descriere


Indicatii: Solutie odorizanta care elimina cu succes mirosurile neplacute cauzate de caini (urina, fecale, semne marcare, secretii). 

Mod de utilizare: Poate fi aplicata pe toate suprafetele fara a le fi afectata integritatea (pereti, podele, mobilier ,covoare, litiere sau alte locuri care reprezinta sursa de miros- este recomandata testarea inainte de aplicare pentru a verifica gradul de decolorare).

Creata special pentru clinici, saloane de toaletaj, locuinte. ). 

Efect garantat atat in spatii interioare, cat si in spatii exterioare.Se aplica direct pe zona afectata sau in apa pentru spalat. 

Descriere: Produsele ODOR SOLUTION distrug moleculele de miros care emit vapori. Acest lucru se intampla in Contracararea 

Mecanismul de actiune al produselor ODOR SOLUTION: Functioneaza prin intermediul perechilor Zwaardemaker (conjucate)- perechi de odorizante care neutralizeaza reciproc mirosurile respective. 

Legaturile chimice (chemosorbtia) mirosurilor pe produsul molecular. Absorbtia- Patrunderea fizica a mirosului neplacut in structura interna a produsului. 

Utilizarea- Dupa aplicarea initiala combate si previne noile mirosuricontact, iar rezultatele sunt permanente.

Avantaje comparativ cu tehnologia de eliminare a mirosurilor prin procese enzimatice:In conditii de siguranta pe orice suprafata 

Poate fi utilizat impreuna cu detergenti si dezinfectanti Rezultate imediate Fara sensibilitate la temperatura Lucreaza peste produsele de curatare folosite anterior 

Produs NETOXIC, NON-ALERGENIC, NEIRITABIL, NON-CARCINOGENIC, NEINFLAMABIL, BIODEGRADABIL. 

Informatii suplimentare: ATENTIE! Doar pentru uz veterinar! A nu se lasa la indemana copiilor! Respectati instructiunile de pe ambalaj. Dupa folosire pastrati recipientul inchis corespunzator!

MAI POTI CITI