Furosoral 10 mg - 10 tablete pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Furosoral 10 mg - 10 tablete cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet despre Furosoral 10 mg si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. 

pareri am folosit cardalis-10-mg-80-mg tablete


Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

Caini LeVet ATENTIE!!! Acest produs poate fi cumparat numai pe baza de reteta medicala eliberata de un medic veterinar. 

Este necesar ca ulterior plasarii comenzii sa trimiteti o copie scanata sau fotografiata a acestei retete la adresa de e-mail contact petmax.ro . 

PetMax isi rezerva dreptul de a nu onora comanda in cazul in care nu puteti furniza o copie a retetei. 

DENUMIREA PRODUSULUI MEDICINAL VETERINAR Furosoral 10 mg comprimate pentru pisici si caini Furosemida 

DECLARAREA SUBSTANTEI ACTIVE SI A ALTOR INGREDIENTE Un comprimat contine: 

Substanta activa: Furosemida 10 mg Comprimat de culoare alba pana la galbui, de forma rotunda si convexa, cu linie in forma de cruce pe o parte, pentru ruperea comprimatului. 

Comprimatele pot fi impartite in doua sau patru parti egale. 

INDICATII Furosoral 10 mg - 10 tablete


Tratamentul hidrotoraxului, hidropericarditei, ascitei si edemului, in special asociate cu insuficienta cardiaca si disfunctia renala. 

CONTRAINDICATII Furosoral 10 mg - 10 tablete


Nu se utilizeaza la animale care prezinta hipovolemie, hipotensiune arteriala sau deshidratare. Nu se utilizeaza in caz de insuficienta renala cu anurie. 

Nu se utilizeaza in caz de deficit electrolitic. Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate cunoscuta la furosemida, sulfonamide sau la oricare dintre excipienti. 

REACTII ADVERSE Furosoral 10 mg - 10 tablete


In cazuri rare poate aparea scaun moale. Aceste semne sunt tranzitorii si usoare si nu necesita intreruperea tratamentului. Din cauza actiunii diuretice a furosemidei, pot aparea hemoconcentraite si insuficienta circulatorie. 

In cazul tratamentului prelungit, pot aparea deficit electrolitic (inclusiv hipokaliemie, hiponatremie) si deshidratare. 

Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt menionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar.

POSOLOGIE PENTRU FIECARE SPECIE, CALE DE ADMINISTRARE SI MOD DE ADMINISTRARE Furosoral 10 mg - 10 tablete


Pentru administrare orala. Doza recomandata pentru inceperea tratamentului este de 2,5-5 mg de furosemida per kg greutate corporala pe zi, corespunzand la 1 2-1 comprimat per 2 kg de greutate corporala. 

In cazuri edematoase severe sau in cazuri refractare, doza zilnica poate fi dublata initial. 

Pentru intretinere, doza zilnica trebuie adaptata de catre medicul veterinar la cea mai redusa doza eficace, in functie de raspunsul clinic la tratament al cainelui pisicii. 

ATENTIONARI SPECIALE 

Precauii speciale pentru utilizare la animale Furosemida trebuie utilizata cu precauite in cazul dezechilibrului electrolitic si sau hydric preexistent, al functiei hepatice alterate (poate precipita aparitia comei hepatice) si al diabetului zaharat. In cazul tratamentului prelungit, trebuie monitorizate frecvent statusul hidratarii si concentratiile serice de electroliti. 

Cu 1-2 zile inainte, precum si dupa initierea administrarii de diuretice si inhibitori ai ECA, trebuie monitorizate funcita renala si statusul hidratarii. 

Eficacitatea terapeutica poate fi afectata de aportul crescut de apa potabila. Atunci cand starea animalului permite acest lucru, in timpul tratamentului aportul de apa trebuie restrictionat la nivelurile fiziologic normale. 

Furosemida trebuie utilizata cu precautie la pacientii cu sindrom nefrotic.

MAI POTI CITI