NEUREXAN tablete păreri forum somnifere fără rețetă. Prospect, indicații si preț

Neurexan păreri forumuri cu recomandări și recenzii  espre cel mai bun medicament homeopat pentru insomnie și nervozitate fără rețetă, 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Neurexan, 50 comprimate, Heel  și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Opinii Negative- 0,39
3. Sentiment Neutru - 0,32


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.
neurexan pastile forum la ce se foloseste


Pentru alții,  Neuroxan pastile a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Neuroxan; Înainte să utilizați ;Compoziție Neuroxan; Cum să utilizați Neuroxan;Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se folosește Neuroxan tablete


Ce este Neurexan si pentru ce se utilizeaza


Neurexan este un medicament homeopatic. Neurexan este folosit pentru tratamentul:

 • tulburarilor de somn;

• starilor de nervozitate.

Cum sa utilizati Neurexan


Utilizati intotdeauna Neurexan exact asa cum v-a spus medicul dumneavoastra sau farmacistul. Discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur.

Doza uzuala este: Adulti si copii cu varsta mai mare de 12 ani - 1 comprimat de 3 ori pe zi. In cazuri acute: 1 comprimat la fiecare fiecare jumatate de ora pana la o ora, pana la de 12 ori pe zi. Apoi se continua cu doza standard.

Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 11 ani - 1 comprimat de 2 ori pe zi. In cazuri acute: 1 comprimat la fiecare 1-2 ore, pana la de 8 ori pe zi. Apoi se continua cu doza standard.

Copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 5 ani - 1 comprimat o data sau de 2 ori pe zi. In cazuri acute: 1 comprimat la fiecare 1-2 ore, pana la de 6 ori pe zi. Apoi se continua cu doza standard.

Metoda de administrare: Dizolvati comprimatul in gura inainte de inghitire cu minim 30 minute inainte de masa. In cazul copiilor comprimatele se pot zdrobi si administra intr-o cantitate mica de apa.

Durata de administrare:  Trebuie sa luati Neurexan atat timp cat va recomanda medicul dumneavoastra sau farmacistul. Consultati medicul dumneavoastra sau farmacistul daca simptomele persista sau se inrautatesc.

Reactii adverse posibile Neuroxan


Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Reactiile adverse pot apare cu urmatoarea frecventa:

Foarte rare pot afecta pana la 1 din 10000 persoane: reactii alergice.

Ce contine Neurexan


Substantele active sunt: Avena sativa dil. D2 (0,6 mg), Coffea arabica dil. D12 (0,6 mg), Passiflora incarnata dil. D2 (0,6 mg), Zincum isovalerianicum dil. D4 (0,6 mg).

Fiecare comprimat contine Avena sativa dil. D2 (0,6 mg), Coffea arabica dil. D12 (0,6 mg), Passiflora incarnata dil. D2 (0,6 mg), Zincum isovalerianicum dil. D4 (0,6 mg). - Celelalte componente sunt: lactoza monohidrat, stearat de magneziu.

Ce trebuie sa stiti inainte sa utilizati Neurexan


Nu utilizati Neurexan: - daca sunteti alergic (hipersensibil) la substantele active sau la oricare dintre celelalte componente ale Neurexan. Atentionari si precautii inainte sa utilizati Neurexan, adresati-va medicului dumneavoastra, farmacistului sau asistentei medicale.

Neurexan impreuna cu alte medicamente: Spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca utilizati, ati utilizat recent sau s-ar putea sa utilizati orice alte medicamente. 

Nu se cunosc influente ale Neurexan asupra altor medicamente sau efecte ale acestora asupra Neurexan. Sarcina, alaptarea si fertilitatea 

Daca sunteti gravida sau alaptati, credeti ca ati putea fi gravida sau intentionati sa ramaneti gravida, adresati-va medicului sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua acest medicament.

MAI POTI CITI