Ochisan unguent păreri forumuri urcior și șalazion. Prospect, cum se folosește, contraindicații

Ochisan unguent pentru pleoape, 15g, Zdrovit păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cine a folosit, cât timp se folosește, contraindicații și efecte adverse.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Ochisan unguent și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,72
2. Opinii Negative- 0,31
3. Sentiment Neutru - 0,28


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

pareri am folosit ochisan unguent


Pentru alții,  Ochisan unguent pentru pleoape a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Ochisan unguent; Înainte să utilizați Ochisan unguent; Compoziție; Cum să utilizați Ochisan unguent; Reacții adverse posibile si contraindicații.

Ce este și pentru ce se folosește Ochisan unguent pentru pleoape, 15g, Zdrovit


Ajută la ameliorarea simptomelor precum mâncărimea pielii pleoapelor, durerea și inflamarea acestora, legate de apariția orjeletului extern (urcior) și a chalazionului (șalazionului).

Preparatul este destinat utilizării pe pielea pleoapelor.

Orjeletul este o afecțiune oculară care apare pe marginea superioară sau inferioară a pleoapei, fiind cunoscut, în termeni populari sub denumirea de urcior sau ulcior. 

Chalazionul este o inflamație a glandelor sebacee de la nivelul pleoapei și la fel ca în cazul orjeletului, poate apărea atât pe exteriorul pleoapei, cât și pe interiorul acesteia.

Cum se foloseste Ochisan unguent pentru pleoape, 15g, Zdrovit


Curățați pielea pleoapelor. 

Masați cu o cantitate mică de unguent zona pleoapei care prezintă afecțiuni. 

Masajul trebuie efectuat întotdeauna în direcția orificiului glandei, adică pe pleoapa superioară - de sus în jos, pe pleoapa inferioară - de jos în sus. Se aplică de cel puțin 3 ori pe zi pe pielea pleoapelor. 

Dacă nu există o îmbunătățire vizibilă în decurs de 5 zile de la începerea tratamentului, trebuie să consultați un medic.

Ce contine Ochisan unguent pentru pleoape, 15g, Zdrovit


Formula inovatoare a trei ingrediente conținute în unguent: miere de Manuka, ulei de Manuka și extract uleios organic de scorțișoară, calmează iritațiile, are efect hidratant și susține regenerarea barierei protectoare a pielii pleoapelor.

Contraindicații Ochisan unguent pentru pleoape


A nu se utiliza în caz de hipersensibilitate la oricare dintre componentele preparatului nici pe pielea rănită și deteriorată.

Doar pentru uz extern, dacă intră în contact cu ochiul a se clăti cu apă.

MAI POTI CITI