Omni Biotic Hetox Light păreri forumuri, prospect, beneficii, indicații și efecte adverse

Omni Biotic Hetox Light, 30 plicuri * 3g, Institut Allergosan păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre ce este și pentru ce se folosește, compoziție, dacă îngrașă și cât timp se ia.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Omni Biotic Hetox Light și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,73
2. Opinii Negative- 0,34
3. Sentiment Neutru - 0,22


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.
omnibiotic-netox pareri am folosit


Pentru alții, Omni Biotic Hetox Light a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Omni Biotic Hetox Light; Înainte să utilizați ;Compoziție ;Cum să utilizați Omni Biotic Hetox Light ; Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se folosește Omni Biotic Hetox Light


Omni-Biotic HETOX Light este conceput pentru sanatatea ficatului si are efect pozitiv asupra metabolismului. 

Cele 9 tulpini bacteriene pe care le contine au proprietatile specifice care ajuta la reducerea circumferintei taliei si a tesutului adipos visceral (grasime care se gaseste in jurul organelor din cavitatea abdominala, cum ar fi stomacul, ficatul, intestinele si care este adesea asociata cu diverse probleme de sanatate) si influenteaza pozitiv nivelul de zahar din sange si rezistenta la insulina (HOMA-IR).

Beneficii Omni-Biotic HETOX Light:

• Imbunatateste rezistenta la insulina si are efect pozitiv asupra markerului cardiometabolic la pacientii cu diabet zaharat de tip 2 netratati anterior;

• Are un efect pozitiv asupra metabolismului glucozei, profilului lipidic, grasimii subcutanate serice la femeile supraponderale aflate la postmenopauza;

• Sustine functia hepatica pentru calmarea inflamatiilor conform scarii functiei hepatice general acceptate la pacientii cu ciroza hepatica compensata;

• Cu ajutorul, OMNi-BiOTiC® HETOX Light, special dezvoltat si testat stiintific imbunatatirea functiei hepatice prin intermediul intestinului a devenit posibila pentru prima data;

• OMNI-BiOTiC® HETOX Light contine 15 miliarde de bacterii intestinale intr-o doza zilnica, apartinand celor 9 tulpini diferite care se regasesc in mod natural in intestinul uman;

Ingrediente pliculet Omni Biotic Hetox (sachet) (= 3 g) contine 7,5 miliarde de bacterii din 9 tulpini special selectate:


Lactobacillus acidophilus W37
Bifidobacterium bifidum W23
Lactobacillus brevis W63
Bifidobacterium lactis W51
Bifidobacterium lactis W52
Lactobacillus casei W56
Lactococcus lactis W19
Lactobacillus salivarius W24
Lactococcus lactis W58

Omni-Biotic® HETOX Light nu contine proteine animale, gluten, drojdie si lactoza si este potrivit pentru persoanele cu alergie la lapte.

Mod de administrare Omni Biotic Hetox Light


În funcție de indicație: se dizolvă 1  sau 2 plicuri de OMNI BiOTiC HETOX Light într-un pahar cu apă, se lasă cel puțin 1 minut, ulterior se bea.

Se recomandă administrarea pe o perioadă de minim 3- 6 luni.

Deoarece Omni-Biotic HETOX Light contine numai bacterii ce se regasesc in mod natural in intestinul uman, poate fi administrat si in timpul sarcinii si alaptarii.

MAI POTI CITI