REVERSE capsule păreri forumuri, prospect, compoziție, administrare și preț

Reverse, 60 capsule păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cele mai bune suplimente pentru pastrarea lungimii telomerilor si creșterea longevități, cât timp se iau, instrucțiuni, compoziție și contraindicații.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre REVERSE TeleomerAge și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,65
2. Opinii Negative- 0,39
3. Sentiment Neutru - 0,30


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

REVERSE capsule teleomer pareri forum am folosit


Pentru alții, Reverse a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Reverse; Înainte să utilizați Reverse  ; Compoziție REVERSE capsule teleomer pareri forum am folosit ; Cum să utilizați ;Reacții adverse posibile si contraindicații Reverse.

Ce este și pentru ce se folosește REVERSE capsule teleomerage


Supliment pentru pastrarea lungimii telomerilor si cresterea longevitatii Reverse. Suplimentul alimentar Reverse are la baza extract de Centella Asiatica, vitamina D, vitamina C si zinc. 

Acestea contribuie semnificativ la mentinerea sanatatii si elasticitatii pielii, sinteza normala a ADN-ului, pastreaza lungimea sanatoasa a telomerilor si protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ.

Celulele corpului uman au o cantitate limitata de diviziuni disponibile pe parcursul vietii. Acest numar este de aproximativ 50 de diviziuni si este reglat prin lungimea telomerilor. 

Stilul de viata determina cat de mult vor dura acele diviziuni celulare sau cat de des se vor imparti. Fumatul, lipsa somnului, obiceiurile alimentare nesanatoase, deficientele, consumul de prea mult alcool, obezitatea, sedentarismul sau deshidratarea forteaza celulele sa se divida mai repede pentru a repara tesuturile deteriorate, astfel ca imbatranirea este rapida. 

Cercetarile au descoperit ca telomerii mai lungi indica sanatatea celulara si au fost legati de longevitate, energie mai mare si un aspect mai tanar.

Ingrediente compoziție Reverse


Zinc care contribuie la mentinerea sanatatii pielii, protejeaza celulele impotriva stresului oxidativ, sustine metabolismul normal al vitaminelor si procesul de diviziune celulara, contribuie la sinteza normala a ADN-ului.

Vitamina C care contribuie la formarea normala a colagenului pentru mentinerea elasticitatii pielii, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ, la regenerarea formei reduse a vitaminei E.

Vitamina D care are rol in procesul de diviziune celulara.

Centella Asiatica este bogata in elemente biologice precum triterpenoizii cunoscuti sub numele de centroizi. Aceste elemente biologice absorb radiatiile si protejeaza pielea de radiatiile solare. In plus, opresc ruperea colagenului contribuind astfel semnificativ la mentinerea sanatatii pielii.

Produsul nu contine zahar, arome artificiale, coloranti artificiali, OMG sau alergeni din drojdie, porumb, soia sau lapte. 

Mod de administrare


A se lua 1 capsula zilnic sau in functie de recomandarea medicului. 

A nu se depasi doza zilnica recomandata.

Avertizari și contraindicații


Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata. Daca esti insarcinata, alaptezi sau esti sub tratament medicamentos, te rugam sa consulti medicul inainte de a consuma produsul.

MAI POTI CITI