Spray sublingual pentru atac de panica, SOS păreri forumuri, prospect, rezultate, administrare, preț

Spray sublingual pentru atac de panica, SOS, 20 ml, Ladrome Laboratoire păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun medicament natural pentru combaterea atacurilor de panică

Am căutat pe forumuri mai multe păreri despre Spray sublingual pentru atac de panica, SOS și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,68
2. Opinii Negative- 0,33
3. Sentiment Neutru - 0,41


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

păreri am folosit Spray sublingual pentru atac de panica SOS


Pentru alții,  Spray-ul sublingual pentru atac de panica a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Spray sublingual pentru atac de panica; Înainte să utilizați ;Compoziție ;Cum să utilizați Spray sublingual pentru atac de panica ; Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se folosește Spray sublingual pentru atac de panica, SOS


Complexul floral din plante ecologice dezvoltat prin tehnologia Bach este un remediu ce contribuie la instalarea rapida a calmului in situatii de criza, avand un efect relaxant pentru corp si minte. 

Este indicat a fi tinut la indemana pentru a fi folosit in atacuri de panica sau in situatii stresante. 

Beneficii Spray sublingual pentru atac de panica, SOS/ Prim ajutor:

• Ajuta la depasirea starilor de soc;

• Reduce ameteala datorata fricii, evitand pierderea cunostintei;

• Calmeaza anxietatea acuta, reducand senzatia de frica, panica, palpitatii si transpiratie.

Ingrediente Spray sublingual pentru atac de panica, SOS


Coniac organic, infuzii apoase de Ornithogalum umbellatum (lapte de pasare), Helianthemum nummularium (stanca), Impatiens gladulifera (balsamina), Prunus cerasifera (corcodus), Clematis vitalba* (vita de vie de padure), dilutie 1/240. 

Mod de administrare Spray sublingual pentru atac de panica, SOS


Pulverizati sublingual 2 pufuri, de 4 ori pe zi. Nu este recomandat femeilor insarcinate si copiilor sub 6 ani.

Precautii / Contraindicații Spray sublingual pentru atac de panica, SOS


Nu depasiti doza zilnica recomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie folosite ca substitut pentru o dieta variata. Este foarte important sa aveti o dieta echilibrata si un stil de viata sanatos. A nu se consuma de catre copii mai mici de 6 ani. 

MAI POTI CITI