Stronghold Plus Pisica 15 mg, 2.5 kg, 0.25ml, 1 pipeta pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Stronghold Plus Pisica 15 mg, 2.5 kg, 0.25ml, 1 pipeta cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

stronghold_plus_pisica_15_mg pareri forum am folosit


Pisici Zoetis Stronghold Plus Pisica 15 mg, 0.25 ml ( 2.5 kg), 1 pipeta este recomandat pentru pisicile cu infestari, sau cu risc de infestari parazitare mixte de capuse si purici, paduchi, acarieni raiei, nematode gastro-intestinale sau dirofilarioza. 

Produsul medicinal veterinar este indicat in mod exclusiv pentru utilizare impotriva capuselor si una sau mai multe dintre celelalte specii tinta de paraziti sunt indicate in acelasi timp. 

Ectoparaziti: Pentru tratamentul si prevenirea infestarilor cu purici (Ctenocephalides spp.). 

Produsul medicinal veterinar are o activitate imediata si persistenta de omorare a puricilor impotriva unor noi infestari timp de 5 saptamani. 

Produsul omoara purici adulti inainte de a depune oua, timp de 5 saptamani. Prin actiunea sa ovicida si larvicida, produsul medicinal veterinar poate ajuta la combaterea infestatiei cu purici existenti in mediul inconjurator in zonele in care animalul are acces. 

Produsul poate fi utilizat ca parte a unei strategii de tratament pentru dermatita alergica produsa de purici (FAD). 

Tratamentul infestatiilor cu capuse. Acest produs medicinal veterinar are efect acaricid imediat si persistent timp de 5 saptamani impotriva Ixodes ricinus si Ixodes hexagonus si 4 saptamani impotriva Dermacentor reticulatus si Rhipicephalus sanguineus. 

Tratamentul acarienilor raiei auriculare (Otodectes cynotis). Tratamentul infestatiilor cu paduchi hematofagi (Felicola subrostratus). 

Capusele trebuie sa se ataseze de gazda si sa se inceapa sa se hraneasca pentru a fi expuse la sarolaner. 

Nematode: Tratamentul in infestarea cu viermi rotunzi adulti (Toxocara cati) si viermi cu carlig intestinali adulti (Ancylostoma tubaeforme). 

Prevenirea dirofilariozei cauzate de Dirofilaria immitis cu administrare lunar 

Fiecare doza unitara (pipeta) elibereaza: 

Substante active: Selamectina 15 mg Sarolaner 2.5 mg Excipienti: 0,2 mg ml hidroxibutiltoluen Solutie spot-on, limpede, incolora pana la galben. 

CONTRAINDICATII 

Nu se utilizeaza in caz de hipersensibilitate la substantele active sau la oricare dintre excipienti. Nu se utilizeaza la pisicile care sufera de boli concomitente, sunt debile si subponderale (pentru marimea si varsta lor). 

REACTII ADVERSE 

Utilizarea produsului medicinal veterinar poate determina usor si tranzitoriu prurit la locul de aplicare. 

Alopecie usoara pana la moderata la locul de aplicare, eritem si salivarea au fost observate mai putin frecvent. 

Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar. 

MOD DE ADMINISTRARE 

Administrare spot-on. Stronghold Plus trebuie administrat ca o singura aplicatie spot-on (local), in conformitate cu urmatorul tabel (care corespunde unui minim de 6 mg kg selamectina si 1 mg kg sarolaner). 

Greutatea pisicii Numar pipete 2.5 kg 1 pipeta 

Acest produs medicinal veterinar va fi aplicat numai pe suprafata pielii. A nu se administra oral sau parenteral. Nu se aplica atunci cand blana animalului este uda. 

Pentru tratamentul acarienilor auriculari, nu se aplica in mod direct in canalul auditiv. Este important sa se aplice doza indicata pentru a preveni linsul sau ingestia produsului de catre animal. 

In cazul in care se produce o ingestie semnificativa, pot fi observate efecte gastrointestinale tranzitorii, cum ar fi hipersalivatie, voma, materii fecale moi sau consum redus de alimente si in mod normal, ar trebui sa se rezolve fara tratament. 

Se aplica local pe piele, la baza gatului in fata omoplatilor. Pipeta se scoate imediat din ambalajul protector doar inainte de administrare. 

Se tine pipeta in pozitie verticala, apasati ferm capacul pentru a perfora sigiliul pipetei, apoi scoateti capacul. 

Se desparte parul de la baza gatului pisicii in fata omoplatilor pentru a expune o suprafata mica de piele. 

Aplicati varful pipetei direct pe piele, fara masaj. Apasati pipeta ferm de 3-4 ori pentru a goli continutul intr-un singur loc. 

A se evita contactul dintre produs si degetele celui care face aplicarea produsului. 

Efecte cosmetice tranzitorii pot sa apara la locul de aplicare, cum ar fi incalcirea temporara sau zbarlirea parului, onctuozitate sau depozite albe uscate, care in mod normal se rezolva in termen de 24 de ore dupa aplicarea produsului. 

Aceste efecte nu afecteaza siguranta sau eficacitatea produsului medicinal veterinar. 

MAI POTI CITI