Vebitox Pasta Defend raticid, Vebi, Otrava sobolani si soareci de camp pareri forum fitosanitare, mod de folosire, preturi mici

Vebitox Pasta Defend 150 gr, raticid, Vebi, Otrava sobolani si soareci de camp. Am cautat pe internet mai multe pareri despre acest produs fitosanitar pentru a ne asigura ca nu suntem singurii la care a functionat. 

Am observat ca multi care au folosit produsul, au fost foarte multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si cativa care spun ca au incercat alte produse fitosanitare din aceeasi gama si cu aceleasi recomandari care au dat rezultate mai bune.

Cumpara Online La cea mai buna Oferta Fermierul. Cumpara acest Produs fitosanitar la oferta cu pretul cel mai mic din fitofarmacia online, super promotie mai ieftin decat eMag.Vebitox Pasta Defend 150 gr, raticid, Vebi, Otrava sobolani si soareci de camp ce este și pentru ce se folosește conform instrucțiunilor de utilizare


Compozitie: difenacum 0,0028% 

Vebitox Pasta Defend este o momeala rodenticida gata de folosit pe baza de brodifacoum, eficienta impotriva sobolanilor si soarecilor, chiar si in urma unei singure ingerari. 

Formula sa unica sub forma de pasta moale, cu aspect gras dar neunsuros, a fost obtinuta din ingrediente speciale precum semintele de floarea soarelui si a fost conceputa pentru a acea eficacitate maxima impotriva speciilor de rozatoare indicate mai jos, chiar si in prezenta unor surse alternative de hrana.

Vebitox Pasta Defend poate fi utilizat in interiorul si in preajma cladirilor rurale si publice, locuintelor, beciurilor, garajelor, camarilor de alimente si gradinilor adiacente acestora. 

Vebitox Pasta Defend contine o substanta amara pentru a preveni ingestia accidentala din partea copiilor. 

Organisme tinta atat exemplare tinere cat si adulti: soarecele de casa (Mus musculus), sobolanul cenusiu (Rattus norvegicus), sobolanul negru (Rattus rattus).

MAI POTI CITI