VETMEDIN 1.25 MG 50 TABLETE MASTICABILE pareri reale, mod utilizare, pret mic online

VETMEDIN 1.25 MG - 50 TABLETE MASTICABILE cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. 

Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri am folosit VETMEDIN 1.25 MG 50 TABLET


Ce este si pentru ce se foloseste VETMEDIN 1.25 MG 50 TABLETE conform prospectului


Compoziţie: 


o tableta masticabila contine 1,25 mg pimobendan; 
Excipienti: gelatina solida, acincitric deshidratat, dioxid de titan (E171), oxid rosu de fier (E172), oxid galben de fier (E172).

Indicaţii:


Indicat pentru ingrijirea insuficientei cardiace la caine produse de o imbolnavire intinsa a muschiului inimii sau insuficienta valvulara (regurgitatie mitrala sau tricuspidiana).

Contraindicaţii: 


- nu se administreaza in imbolnaviri hipertrofice ale muschiului inimii si a acelor imbolnaviri in cazul carora nu se poate obtine o imbunatatire a volumului ejectat din motive functionale sau anatomice (de pilda stenoza aortica).
-  in diabetul zaharat.
-  in cazul catelelor gestante sau in timpul lactatiei, 
-  preparatul se va administra numai in cazurile de stricta necesitate. 

Reacţii adverse:


In anumite cazuri poate aparea tahicardia si varsaturile.

Aceste efecte depind de dozaj si pot fi evitate prin reducerea dozei.


MAI POTI CITI