Wiki Eritritol si Xilitol pareri forumuri, ce este, beneficii, cum se foloseste

Eritritol si Xilitol, 500g, Steviorem păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun inlocuitor echivalent zahar

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Eritritol si Xilitol, 500g, Steviorem  și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,67
2. Opinii Negative- 0,39
3. Sentiment Neutru - 0,40


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

pareri am folosit Eritritol si Xilitol, 500g, Steviorem


Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează Eritritol si Xilitol, 500g, Steviorem; Înainte să utilizați ;Compoziție ;Cum să utilizați Eritritol si Xilitol, 500g, Steviorem ;Reacții adverse posibile si contraindicații .

Ce este și pentru ce se folosește Eritritol si Xilitol, 500g, Steviorem

Extractul din frunze de Stevia rebaudiana are un gust foarte apropiat de cel al zaharului si o putere de indulcire de pana la 300 de ori mai mare decat a acestuia, dar cu 0 calorii si 0 indice glicemic.

Xilitolul este un indulcitor natural, obtinut din coaja de mesteacan finlandez, superior calitativ. Xilitol este un poliol, folosit ca indulcitor, avand indice glicemic 7. Gustul este dulce si racoritor. Prezinta jumatate din caloriile zaharului. Nu determina aparitia cariilor.

Eritritolul este un indulcitor natural, fara calorii si indice glicemic. Puterea de indulcire este de 70% din cea a zaharului. In mod natural se gaseste in anumite fructe si legume.

Produsul se absoarbe repede in intestinul subtire, astfel incat alimentele continand eritritol au sanse reduse de a produce balonare si efecte laxative.

Eritritolul este primul poliol natural, obtinut din porumb sau drojdie de bere, printr-un proces patentat de fermentatie naturala, cu ajutorul microorganismelor nepatogene Moniliella pollinis. 

Produsul fermentat se filtreaza si se recristalizeaza, rezultand un ingredient foarte pur, silmilar la aspect si la gust cu zaharul. 

Nu determina aparitia cariilor, contribuie la mineralizarea dintilor si este un bun antioxidant. Este stabil la coacere, fierbere, congelare.

Caracteristici si beneficii

Indulcitor de masa
100% natural
Fara materii prime modificate genetic

Ingrediente compozitie  


Xilitol si eritritol – 98%, extract din frunze de Stevia rebaudiana – max. 2%.

Mod de utilizare: 


STEVIOREM ERITRITOL+XILITOL1:2 pulbere se utilizeaza la prepararea dulciurilor si indulcirea bauturilor calde (ceai, cafea) sau reci (limonade, citronade etc.).

O lingurita STEVIOREM ERITRITOL+XILITOL = aprox. 2 lingurite de zahar

MAI POTI CITI