AVARON crema păreri forumuri, prospect, cum se folosește și ce contraindicații are

Părerile persoanelor care au utilizat produsul Avaron crema X 30 g și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament bun pe termen scurt al hemoroizilor interni, prurit anal si perianal

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Revihair pareri Avaron crema, Avaron crema cât timp se folosește, contraindicații și efecte secundare.

  • Utilitate: 4,65 din 5
  • Eficiență 4,51 din 5
  • Calitate: 4,48 din 5
  • Siguranță: 4,45 din 5

pareri a folosit avaron-crema-30-ml


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Avaron crema X 30 g


Crema pentru tratamentul pe termen scurt al hemoroizilor interni, prurit anal si perianal.

Avaron® este un dispozitiv medical sub forma de supozitoare sau crema destinat utilizarii ca adjuvant in tratamentul simptomatic de scurta durata al hemoroizilor interni, prurit anal si perianal, anita si perianita, rectita, criptita, papilita,  fisuri anale si perianale.

Avaron® favorizeaza procesele de vindecare, re-epitelizare si favorizeaza protectia mucoasei anorectale lezate, iritate sau inflamate.

Ingrediente si beneficii


Subgalatul de bismut este astringent, hemostatic si cicatrizant, contribuind la cicatrizarea si vindecarea tesuturilor lezate. Prin efectul astringent care micsoreaza hemoroizii, sarurile de bismut ofera un invelis protector tesuturilor lezate. Astfel, Avaron® favorizeaza procesele de cicatrizare si reepitelizare si reduce simptomele si disconfortul asociate bolii hemoroidale.

Oxidul de zinc din compozitia Avaron® reduce riscul de infectie locala, locul leziunii hemoroidale fiind un mediu favorabil pentru dezvoltarea microorganismelor patogene.

Avaron®, datorita extractului de Hamamelis virginiana, reduce simptomele provocate de mucoasa lezata si previne raspândirea inflamatiei. Datorita proprietatilor sale, ingredientul activ contribuie la crearea unui mediu prielnic pentru vindecarea si reepitelizarea mucoasei anorectale lezate, iritate sau inflamate din cauza bolii hemoroidale.

Mod de utilizare cremă Avaron


Avaron crema se aplica de 2 ori pe zi, dimineata si seara, dupa efectuarea igienei intime si daca este posibil dupa defecare.


Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI