Collagen Gummies Skinexpert by Dr. Max păreri forumuri, prospect, beneficii, compoziție, cum se folosește

Părerile persoanelor care au utilizat Skinexpert by Dr. Max® Collagen Gummies, 60 jeleuri și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un bun supliment natural pe bază de colagen și vitamine pentru par, unghii si piele.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre jeleurile Skinexpert by Dr. Max® Collagen Gummies ce sunt și cum se folosesc, cât timp se iau și ce rezultate se obțin:

  • Utilitate: 4,76 din 5
  • Eficiență 4,61 din 5
  • Calitate: 4,47 din 5
  • Siguranță: 4,45 din 5


pareri am folosit Collagen Gummies Skinexpert by Dr. Max


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Collagen Gummies Skinexpert by Dr. Max 


Produsul Collagen Gummies este un supliment alimentar cu indulcitori, pentru par, unghii si piele.

Proprietati și beneficii

Contine o combinatie de colagen si un complex de vitamine si minerale sub forma de jeleuri cu gust placut.

Biotina si zincul contribuie la mentinerea sanatatii pielii si parului, iar zincul contribuie si la mentinerea sanatatii unghiilor.

Ingrediente Collagen Gummies Skinexpert by Dr. Max


Indulcitor (sirop de maltitol), colagen hidrolizat si gelatina, corector de aciditate (acid citric), concentrate de morcov, dovleac, coacaze negre si mere, acid L-ascorbic, arome naturale (carambola, cirese, papaya), uleiuri vegetale (ulei de cocos si rapita), acetat de DL-alfa-tocoferil, indulcitor (glicozide steviolice din stevia), sulfat de zinc, agent de glazurare (ceara de carnauba), clorhidrat de piridoxina, bitartrat de colina, riboflavina, D-biotina, acetat de retinil, acid pteroilmonoglutamic, iodura de potasiu, cianocobalamina, colecalciferol.


Mod de administrare Collagen Gummies Skinexpert by Dr. Max


2 jeleuri pe zi. Mestecati bine înainte de a inghiti.


Contraindicații și efecte secundare Collagen Gummies Skinexpert by Dr. Max 

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Consumul excesiv poate avea efecte laxative. A se consuma, de preferinta, inainte de sfarsitul lunii mentionate pe ambalaj.

Forma de prezentare: 60 jeleuri

MAI POTI CITI