D&B Proskur păreri forumuri tablete pentru prostată. Prospect, beneficii, administrare, preț

Părerile persoanelor care au utilizat produsul D&B Proskur, 30 tablete, Gricar și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament pentru sănătatea funcției prostatei si a tractului urinar.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre proskur advance pareri catena, proskur advance prospect, unde gasesc proskur advance

  • Utilitate: 4,59 din 5
  • Eficiență 4,42 din 5
  • Calitate: 4,50 din 5
  • Siguranță: 4,45 din 5Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește D&B Proskur


D&B PROSKUR este un supliment alimentar ce contine palmier pitic, seminte de dovleac, vergea de aur, Urzica, Zinc si Vitamina E. 

Beneficii D&B PROSKUR:

Saw Palmetto, Dovleacul si Urzica sustin functia prostatei si, cu Goldenrod, functia tractului urinar; 
Zinc si vitamina E, incluse in formula cu doza zilnica maxima permisa, contribuie la protejarea celulelor de stresul oxidativ.

Ingrediente compoziție D&B Proskur 


Palmier-pitic (Serenoa repens) (extract standardizat din fruct, garantat 85-95% acizi grasi si steroli), gelatina (agent de rezistenta), dovleac (Cucurbita pepo L.) (extract standardizat din seminte, garantat 40% acid linoleic), vitamina E (DL Alfa Tocoferol Acetat); glicerina vegetala (agent de rezistenta); Bisglicinat de zinc, vergea de aur (Solidago virgaureae L.), Radacina de urzica (Urtica dioica L.), gliceril monostearat (emulgator); clorofilina (colorant), oxid de fier.

Mod de administrare:


1 capsula/zi, preferabil cu apa.

Contraindicații și efecte secundare


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele alergice la oricare dintre com

MAI POTI CITI