Euflora Advance All Free păreri forumuri probiotice flora intestinală. Prospect, compoziție, preț

Părerile persoanelor care au utilizat probioticul Euflora Advance All Free, 24 capsule, Gricar și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un foarte bun probiotic genotipizat.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Euflora Advance All Free cît timp se ia, dacă îngrașă, contraindicații și efecte adverse:

  • Utilitate: 4,76 din 5
  • Eficiență 4,61 din 5
  • Calitate: 4,44 din 5
  • Siguranță: 4,56 din 5

euflora-advance-all-free pareri forumuri probiotice bune si ieftine


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Euflora Advance All Free, 24 capsule, Gricar

EUFLORA 8 MILIARDI ADVANCE ALL FREE este un supliment alimentar de probiotice genotipizate, dezvoltat in proiectul PROBIOPLUS 4, Vitamine B si Inulina ca prebiotic. 

Beneficii Euflora Advance All Free:

Probioticele si prebioticele sunt utile pentru sustinerea echilibrului florei intestinale; 

Vitaminele B contribuie la metabolismul energetic normal; in plus, acidul folic; 

Vitamina B6 ajuta la sustinerea functiei imunitare.

Ingrediente Euflora Advance All Free


Inulina, hidroxipropil metilceluloza (agent de glazura), vitamina pp, Limosilactobacillus reuteri, talc (agenti antiaglomeranti), silica (agenti antiaglomeranti),, Lacticaseibacillus rhamnosus, stearate de magneziu (agenti antiaglomeranti), Lactiplantibacillus plantarum, Vitamin B2 , Vitamin B6 , Vitamin B1, Folic acid.

Mod de administrare Euflora Advance All Free


1 capsula/zi, preferabil cu apa, de preferinta pe stomacul gol sau cu cel putin 15 minute inainte de a manca.

Contraindicații și efecte secundare Euflora Advance All Free Gricar


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele alergice la oricare dintre componente, persoanele carora li se administreaza tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

MAI POTI CITI