Herbitussin Sinus si Durere in Gat pareri forumuri, compozitie, beneficii si contraindicatii

Părerile persoanelor care au utilizat Herbitussin Sinus si Durere in Gat și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament cu efect calmant asupra durerii in gat care desfunda nasul.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre cat timp se ia Herbitussin Sinus pastile, cum se ia si daca are efecte secundare:

  • Utilitate: 4,56 din 5
  • Eficiență 4,46 din 5
  • Calitate: 4,48 din 5
  • Siguranță: 4,45 din 5
pareri forum am folosit Herbitussin Sinus si Durere in Gat


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Herbitussin Sinus si Durere in Gat, 12 pastile


Herbitussin Sinus si Durere in Gat - formula cu ingrediente naturale care au efect calmant asupra durerii in gat, desfunda nasul si elibereaza sinusurile, datorita combinatiei unice de extracte de plante si uleiuri esentiale: Ulei esential de eucalipt, extract de nalba-mare (Althaea officinalis), extract de salvie (Salvia officinalis, extract de cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris), extract de menta (Mentha piperita), ulei esential de menta.

Ingrediente Herbitussin Sinus si Durere in Gat:


Ulei esential de eucalipt, extract de nalba-mare (Althaea officinalis), extract de salvie (Salvia officinalis, extract de cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris), extract de menta (Mentha piperita), ulei esential de menta, aloe vera.

Mod de administrare Herbitussin Sinus si Durere in Gat:


3 pastile pe zi, tinute in cavitatea bucala pana la dizolvare.

Precautii / Contraindicatii Herbitussin Sinus si Durere in Gat:


A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor mici. 

Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasca o dieta variata si un stil de viata sanatos. 

A nu se consuma daca sunteti alergic la oricare dintre ingredientele produsului.

Contraindicații și efecte secundare

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI