Idroflog solutie oftalmica păreri forumuri, prospect, compoziție, preț redus

Părerile persoanelor care au utilizat Idroflog solutie oftalmica, 15 flacoane, Alfa Intes și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament care protejeaza suprafata ochiului favorizand procesele de reparare

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre  Idroflog solutie oftalmica picături contraindicații, efecte secundare  Idroflog solutie, cum și cât timp se folosește:

  • Utilitate: 4,66 din 5
  • Eficiență 4,48 din 5
  • Calitate: 4,54 din 5
  • Siguranță: 4,46 din 5

pareri am folosit idroflog picaturi


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Idroflog solutie oftalmica, 15 flacoane, Alfa Intes

BENEFICII

• stabilizeaza filmul lacrimal si reduce frictiunea cauzata de miscarile ochilor si clipirea;
• protejeaza suprafata ochiului favorizand procesele de reparare rezultate din suferinta celulelor de epiteliul corneean datorita unei hiposecretii a filmului lacrimal;
• aplicarea bandajului Idroflog protejeaza suprafata corneei de expunerea la conditiile externe;
• datorita actiunii auxiliare a hidrocortizonului fosfat de sodiu, contribuie la prevenirea riscului de orice reaparitie a fenomenelor inflamatorii;
• prevede o utilizare limitata in timp si, in orice caz, sub controlul direct al medicului specialist;
datorita compozitiei sale saline speciale, restabileste si mentine concentratiile ionilor importanti, cum ar fi sodiu, potasiu si magneziu, la niveluri fiziologice;
• dispozitivul nu contine conservanti.

Ingrediente Idroflog solutie oftalmică


Hialuronat de sodiu 2 mg / ml, fosfat de sodiu hidrocortizon 10 mcg / ml, citrat trisodic, clorura de sodiu, clorura de potasiu, clorura de magneziu, fosfat de sodiu dibazic, fosfat de sodiu monobazic, apa pentru preparate injectabile.

Mod de administrare Idroflog solutie oftalmica


Idroflog trebuie administrat individual in functie de starea dumneavoastra si conform recomandarilor oftalmologului dumneavoastra. 

In general, insuflati 1-2 picaturi de solutie in sacul conjunctival al ochiului de tratat, de 2-4 ori pe zi.

Durata totala a tratamentului este de 2-6 luni, dar trebuie stabilita in mod specific de catre medicul specialist si, in orice caz, sub controlul sau direct (se recomanda o urmarire la fiecare 30-45 de zile).

Desprindeti un singur flacon de banda. Scoateti clapeta superioara rotind-o. Instilati 1-2 picaturi in sacul conjunctival, cazand de sus. Idroflog poate fi folosit si la purtarea lentilelor de contact.

Contraindicații și efecte secundare Idroflog solutie oftalmica


Datorita proprietatilor sale viscoelastice, produsul poate provoca o vedere incetosata in momentul instalarii.

Asteptati ca acest efect sa se opreasca inainte de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje. Idroflog este doar pentru uz extern.

Nu trebuie utilizat imediat inainte de administrarea medicamentelor in scop curativ si in cele douazeci de minute de la aplicarea oricarei terapii topice medicamentoase.

Daca simptomele se agraveaza in timpul tratamentului, contactati un medic cat mai curand posibil.

Utilizarea prelungita poate da nastere la inconveniente: durata totala a tratamentului trebuie stabilita de catre oftalmolog.

In cazul in care un proces inflamator este deja in desfasurare, medicul specialist va decide asupraterapie antiinflamatoare adecvata pentru a restabili conditiile fiziologice ale suprafetei oculare.

Pentru a reduce riscul de contaminare in timpul utilizarii, punga din folie trebuie deschisa numai daca produsul este utilizat imediat dupa aceea.

Nu permiteti ca varful flaconului sa intre in contact direct cu degetele, ochiul sau orice alta suprafata.
In cazuri rare, s-a observat o usoara estompare a vederii la instilare, care se datoreaza vascozitatii solutiei.

In timpul instilarii poate aparea o usoara arsura. Acest sentiment, insa, este destinat sa dispara.

Contactati medicul oftalmolog daca simptomele persista.

MAI POTI CITI