Impromune tablete pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja Impromune, 20 tablete, produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Impromune, tablete produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

Impromune tablete pareri forum veterinar


Caini Bioiberica Impromune, 20 tablete ce este si cum se folosește conform prospectului


Supliment alimentar recomandat cainilor si pisicilor pentru optimizarea raspunsului imun si pentru o eficienta sporita a sistemului imunitar innascuta si cel adaptativ. 

Compozitie 

Fiecare tableta contine: Nucleoforce 585mg AHCC 315mg Stearat de magneziu 

Specie tinta: Caini si Pisici 

Indicatii: 

Imunostimulator recomandat cainilor si pisicilor pentru optimizarea raspunsului imun si pentru o eficienta sporita a sistemului imunitar innascuta si cel adaptativ. 

Actiune 

Nucleoforce este o formula specifica de nucleotide dezvoltata dupa studierea nevoilor specifice a diferite specii de mamifere. 

Nucleotidele sunt imunonutrienti semi-esentiali, care, atunci cand sunt suplimentate pe cale orala, asigura un raspuns imun optim in perioadele de imunosupresie.

Nucleoforce sustine activitatea fagocitara a macrofagelor si interactionarea macrofagelor cu celulele T.

Sustine si maturarea, proliferarea si activitatea limfocitelor T. AHCC este un extract micelial de Lentinus edodes, care sustine activitatea celulelor natural killer (NK) , precum si proliferarea macrofagelor si diferentierea celulelor T in celule Th1. 

Diferite studii au aratat efectul sinergetic al combinarii Nucleoforce cu AHCC atunci cand actioneaza asupra raspunsului sistemelor imunitare naturale si adaptative. Acest efect sinergetic a fost patentat.

MAI POTI CITI