Micodermin 40 G pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Micodermin 40 G produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri forum am folosit Micodermin 40 G


Ce este si pentru ce se folsoeste Micodermin 40 G


Caini Pasteur Romania Micodermin este un unguent antimicotic, antimicrobian si antiinflamator pentru caini si pisici 

Ingrediente compozitie Micodermin 40 G: 

100 g de unguent Micodermin contin Nistatin ..2,0 g; Hidrocortizon acetat ..0,1 g; Neomicina sulfat 0,5 g; 

Excipienti: Butilhidroxianisol ..0,1 g. Parafina lichida, vaselina. 

Descriere si beneficii Micodermin 40 G

Produsul Micodermin , prin cele trei principii active (nistatin, neomicina, hidrocortizon acetat) actioneaza antifungic, antibacterian, antiinflamator si antipruritic. 

Nistatinul are un efect antifungic eficient in tratamentul infectiilor cutanate, si in special cele produse de Candida albicans. 

Neomicina are un efect antibacterian larg asupra bacteriilor Gram (+) si Gram (-), iar asocierea cu nistatinul si creste eficacitatea asupra infectiilor bacteriene cutanate superficiale. 

Hidrocortizonul este un antiinflamator corticosteroid cu efect rapid reducand edemele, inflamatiile si pruritul la nivel cutanat. 

Indicatii Micodermin 40 G: 

Tratamentul afectiunilor cutanate: dermatite uscate sau exudative, eczematoase, de contact si seboreice, la caini si pisici. 

Mod de folosire Micodermin 40 G: 

Aplicare cutanata. Se aplica un strat subtire pe zonele afectate, curatate in prealabil, de 1-3 ori pe zi pana la vindecare. '

Contraindicatii si precautii Micodermin 40 G

Se va evita contactul cu mucoasele, in special oculare. 

Nu se administreaza in caz de hipersensibilitate la substanta activa sau la oricare dintre excipienti. 

Conditii de pastrare: La temperatura de maxim 25 C, ferit de lumina

MAI POTI CITI