Milbemax Cat 16 40 mg (2 - 8 kg), 50 tablete pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja Milbemax Cat 16 40 mg (2 - 8 kg), 50 tablete produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

Milbemax Cat 16 40 mg 2 - 8 kg 50 tablete pareri forumMilbemax Cat 16 40 mg (2 - 8 kg), 50 tablete comprimate filmate pentru pisici de talie mica si pisicute si este indicat pentru in tratamentul infectiilor mixte provocate de cestode si nematode imature si adulte din urmatoarele specii:

• Cestode: Dipylidium caninum. 
• Taenia spp.. Echinoccus multilocularis 
• Nematode: Ancylostoma tubaeforme, Toxocara cati 

Produsul poate fi folosit de asemenea in profilaxia filariozei cardiace (Dirofilaria immitis) in cazul in care este indicat un tratament concomitent impotriva cestodelor. 

Este un vermicid cu spectru larg. 

Fiecare tableta contine: Milbemicin oxime 16 mg Praziquantel 40 mg Excipienti 132.5 mg 

CONTRAINDICATII A nu se utiliza comprimatele pentru pisici care cantaresc mai putin de 2 kg. 

REACTII ADVERSE In cazuri foarte rare, mai ales la pisici tinere, au fost observate dupa administrarea produsului medicinal veterinar semne sistemice (cum ar fi letargia), semne neurologice (cum ar fi ataxia si tremorul muscular) si sau semne gastrointestinale (cum ar fi voma si diareea). 

Daca observati reactii grave sau alte efecte care nu sunt mentionate in acest prospect, va rugam informati medicul veterinar. 

MOD DE ADMINISTRARE MILBEMAX comprimate sunt administrate in doze minime recomandate de 2 mg milbemicin oxime si 5 mg praziquantel per kg greutate corporala. 

Milbemax este administrat in doza unica, pe cale orala, impreuna cu o cantitate de hrana sau imediat dupa ingerare. 

Acest fapt asigura o protectie optima contra filariozei cardiace, in functie de greutatea corporala a pisicii, doza obisnuita este dupa cum urmeaza: 

Greutatea animalului Comprimate 

2 - 4 kg 0.5 comprimat pe zi 
4 - 8 kg 1 comprimat pe zi 
8 - 12 kg 1.5 comprimate pe zi 

MILBEMAX poate fi inclus in cadrul unui program profilactic pentru filarioza cardiaca in cazul in care este indicat si un tratament concomitent contra viermilor lati. 

MILBEMAX prezinta o durata de eficacitate de pana la o luna in prevenirea filariozei cardiace. In prevenirea regulata a filariozei cardiace este preferabila utilizarea unei mono-substante.

RECOMANDARI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTA MILBEMAX este administrat o singura data, pe cale orala, impreuna cu o cantitate de hrana sau imediat dupa ingerare. Acest fapt asigura o protectie optima contra filariozei cardiace. 

MAI POTI CITI