Nutrific API formula imunitate păreri forum, prospect, compoziție, contraindicații si preț

Părerile persoanelor care au utilizat API formula imunitate, 60 capsule, Nutrific și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament care contribuie indiscutabil la echilibrarea stării de sănătate a întregului organism. 

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre 

  • Utilitate: 4,70 din 5
  • Eficiență 4,51 din 5
  • Calitate: 4,48 din 5
  • Siguranță: 4,46 din 5

pareri Nutrific API formula imunitate cu laptisor de matca si polen


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Nutrific API formula imunitate


Combinația eficientă de extract de propolis, polen poliflor și lăptișor de matcă liofilizat care stă la baza suplimentului alimentar API Formula Imunitate contribuie indiscutabil la echilibrarea stării de sănătate a întregului organism. 

Proprietăți și beneficii Api Formula Imunitate:

• propolisul aflat in componenta suplimentului actioneaza ca unul dintre cele mai puternice antiinflamatorii si antivirale. Mai este cunoscut si ca un antibiotic natural cu spectru larg. De asemenea, functioneaza ca un remediu important impotriva alergiilor, tusei care apare in bolile infectioase, este util pentru sistemul digestiv si sistemul circulator si are efecte in ceea ce priveste problemele hormonale;

• polenul poliflor intareste sistemul imunitar[6], inlatura oboseala accentuata si creste nivelul de energie;

• laptisorul de matca liofilizat este apreciat pentru beneficiile sale antibacteriene, antitumorale, antialergice, antiinflamatoare, antioxidante. Contine o varietate de nutrienti necesari pentru imunitatea si sanatatea intregului organism;

Api Formula Imunitate este un supliment alimentar recomandat vegetarienilor.

Ingrediente Cantitate pentru (2 capsule):


• Extract de propolis 400 mg
• Polen poliflor 400 mg
• Laptisor de matca 100 mg

Mod de administrare Nutrific API formula imunitate


Cate 1 capsula de doua ori pe zi, cu o cantitate adecvata de apa.

Contraindicații și efecte secundare API formula imunitate


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

API Formula Imunitate este contraindicat persoanelor care prezinta alergie sau hipersensibilitate la produsele apicole (polen). Produsul se utilizeaza cu prudenta de catre femeile insarcinate sau care alapteaza.

MAI POTI CITI