Nutrisential Tinctura pentru slabit naturală, prospect, compoziție, mod de folosire

Părerile persoanelor care au utilizat produsul Nutrisential Tinctura pentru slabit naturala, 100ml și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament pentru scăderea în greutate fără contraindicații

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Nutrisential Tinctura pentru slabit păreri recenzii, beneficii, cum și cât timp se folosește și dacă are efecte secundare.

  • Utilitate: 4,46 din 5
  • Eficiență 4,41 din 5
  • Calitate: 4,44 din 5
  • Siguranță: 4,45 din 5

Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Nutrisential Tinctura pentru slabit naturala pareri forum cine a folosit


Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Nutrisential Tinctura pentru slabit naturala, 100ml


Prin sinergia compusilor activi din cele 4 plante medicinale, tinctura contribuie la usurarea procesului de scadere in greutate, ajuta la combaterea efectelor negative ale unei diete dezechilibrate asupra organismului si stimuleaza procesele de detoxifiere. 

O combinatie unica de plante ce actioneaza asupra organismului prin suprimarea apetitului, eliminarea toxinelor si imbunatatirea metabolismului.

Beneficii Nutrisential Tinctura pentru slabit naturala:

• Tratarea afectiunilor metabolice si de nutritie;
• Suprima apetitul si elimina senzatia de foame;
• Contribuie la mentinerea echilibrului fiziologic al zaharului din sange.
• Stimuleaza procesele de detoxifiere;
• Imbunatateste digestia;
• Sustine rata metabolica, termogeneza, consumul de energie si oxidarea grasimilor;
• Contribuie la controlul greutatii corporale, suplimentar masurilor dietetice;
• Sustine echilibrul emotional, relaxarea si starea de bine.

Ingrediente Nutrisential Tinctura pentru slabit naturala:


Extract etanolic/ tinctura din amestec din plante (parti egale (25 %) din stigmate de Sofran/ Crocus sativus, frunze de Ceai-verde/ Camellia sinensis, boabe de Cafea-verde/Coffea arabica var. robusta, radacini de Ginseng-siberian/ Eleutherococcus senticosus) – 100 %. Concentratie alcoolica – 51 % v/v.

Mod de administrare Nutrisential Tinctura pentru slabit naturala:


Cate 40 picaturi dizolvate in 50-100 ml apa de masa sau suc, de cate 2-3 ori pe zi. 

Produsul se consuma cu cel putin trei ore inainte de culcare pentru a nu perturba somnul.

Doza zilnica recomandata (120 picaturi) contine 180 mg Sofran, 180 mg Ceai-verde, 180 mg Cafea-verde si 180 mg Ginseng-­siberian.

Contraindicații și efecte secundare Nutrisential Tinctura pentru slabit naturala


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI