Phyto RE30 păreri forum tratament împotrivă firelor de păr albe. Prospect, utilizare, prețuri

Părerile persoanelor care au utilizat produsul Phyto RE30 și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament împotriva albirii părului la femei și la bărbați

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre suplimente par alb, tratament fire albe rezultate, Phyto RE30 compoziție, cât timp se folosește:

  • Utilitate: 4,68 din 5
  • Eficiență 4,54 din 5
  • Calitate: 4,70 din 5
  • Siguranță: 4,48 din 5

Phyto RE30 păreri forum tratament  par alb


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Tratament impotriva aparitiei firelor de par albe RE30, 50ml, Phyto


Phyto inventeza tratamentul RE30, primul tratament care lupta impotriva aparitiei firelor de par albe fara a folosi pigment de culoare.

Aparitia parului alb este un fenomen natural cunoscut ca o decolorare a acestuia. Genetica, varsta si mediul inconjurator sunt cativa dintre factorii care contribuie la aparitia acestui fenomen si care afecteaza o mare parte din populatie. 

Cu trecerea timpului, parul produce mai putina melanina si pigmenti responsabili de colorarea naturala, iar firul de par incepe sa albeasca. Firul de par alb este dificil de aranjat, fragil, uscat si lipsit de stralucire. 

RE30 este o formula revolutionara capabila sa repigmenteze parul de la radacina in timp ce restabileste forta si supletea firului de par pentru un aspect sanatos si stralucitor al acestuia.

Beneficii:

Peptide RE30, ingredient patentat care stimuleaza productia de melanina la nivelul radacinii firului de par si ajuta la pigmentarea naturala a firului de par in timpul cresterii acestuia;

Extractul de Lalele violet revitalizeaza firul de par, iar acesta capata un aspect sanatos sI stralucitor.
Ingrediente active: cu Peptide RE30 si Extract de Lalele Violet

Mod de utilizare Tratament impotriva aparitiei firelor de par albe RE30, 50ml, Phyto


Se aplica zilnic cu ajutorul aplicatorului cate 8 pulverizari la nivelul scalpului uscat sau umed. 

Masati delicat pentru a facilita patrunderea tratamentului la nivelul scalpului. A nu se clati. Coafati la fel ca de obicei.

Precautii și contraindicații Tratament impotriva aparitiei firelor de par albe RE30 Phyto:


In cazul contactului accidental cu ochii, clatiti cu apa calduta din abundenta. 

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Doar pentru uz extern. A nu se ingera. 

A nu se lasa la indemana copiilor.

MAI POTI CITI