Ronaxan 100 mg tablete pareri, prospect, oferte cu preț mic farmacie online

Ronaxan 100 mg 10 tablete cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca Ronaxan 100 mg este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

pareri am folosit ronaxan-20-mg-20-tablete


Ronaxan 100 mg 10 tablete informații și descriere din prospect


Indicatii: 

La pisici si cainii de talie mica in tratamentul afectiunilor acute si subacute cauzate de germeni sensibili la doxiciclina si care afecteaza in special: aparatul respirator (rinite, amigdalite, bronhopneumonii, coriza); pielea (dermite supurante, abcese); tractul urinar (cistite, prostatite); aparatul genital (metrite). pentru formele cronice ale acestor afectiuni, tratamentele prelungite sunt, in general, eficace 

Compozitie unitara: 


Doxiciclina (sub forma de hiclat) 100 mg 

Excipient q.s.p. 500 mg 

Posologie si mod de administrare Ronaxan 100 mg


Cale de administrare: orala 

Posologie: 10 mg de principiu activ kg de greutate vie zi sau un comprimat 10 kg de greutate vie intr-o singura doza, zilnic, in timpul mesei, 3-5 zile pentru formele acute si subacute si timp de pina la 10 zile in formele cronice. 

Se administreaza pe cale orala. 

Mod de prezentare: RONAXAN 100 mg : 

Cutie cu 10 comprimate Mod de pastrare: A se pastra la adapost de caldura, lumina si umiditate. Numai pentru uz veterinar.

MAI POTI CITI