Sirop Faringo Tusiv copii păreri forum, prospect, beneficii, administrare și prețuri

Sirop Faringo Tusiv, 120ml, Terapia păreri forumuri cu recomandări și recenzii despre cel mai bun medicament pentru tusea seaca si productivă la copii, cum și cât timp se folosește.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Sirop Faringo Tusiv și am observat că sentimentul opiniilor clienților are următoarea distribuție:

1. Păreri Pozitive - 0,60
2. Opinii Negative- 0,32
3. Sentiment Neutru - 0,22


Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general mulțumiți de acesta. Cu toate astea, sunt și câteva persoane care spun ca au încercat alte produse despre care spun că au funcționat mai eficient.

Sirop Faringo Tusiv pareri am folositPentru alții, Sirop Faringo Tusiv a funcționat cel mai bine și din acest motiv recomandă să îl încerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru tine. Ține cont că aceste păreri au o încărcătură mare de subiectivism.

Acest produs este de calitate dar trebuie sa il folosesti corespunzator, altfel poate sa nu aiba acelasi efect sau chiar sa aiba efect secundare. Daca iti intrebi medicul si folosesti produsul respectand sfaturile de pe ambalaj / prospect, ar trebui sa nu existe probleme.

În acest prospect găsiți: Ce este și pentru ce se utilizează  Sirop Faringo Tusiv; Înainte să utilizați Sirop Faringo Tusiv; Compoziție ; Cum să utilizați Sirop Faringo Tusiv; Reacții adverse posibile si contraindicații Sirop Faringo Tusiv.

Ce este și pentru ce se folosește Sirop Faringo Tusiv conform informațiilor diu prospect


Recomandari Sirop de tuse Faringo Tusiv

Sustine sanatatea si functionarea normala a cailor respiratorii superioare;

Ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice si la eliminarea acestora, fiind util in calmarea tusei productive;

Util in cazul gatului iritat si al tusei neproductive (tuse seaca).

Ingrediente si beneficii Sirop Faringo Tusiv copii


1) Curcuma longa - Ajuta la protejarea organismului impotriva stresului oxidativ manifestat la nivelul sistemului respirator. Sustine sanatatea plamanilor si a cailor respiratorii.

2) Glycyrrhiza glabra - Ajuta la calmarea iritatiilor aparute la nivelul cailor respiratorii superioare (nas, gat) si la eliminarea secreṭiilor bronsice. Sustine sanatatea tractului respirator si asigura confortul la nivelul acestuia.

3) Viola odorata - Sustine funcṭionarea normala a cailor respiratorii superioare prin fluidificarea secretiilor si calmarea tusei.

4) Piper longum - Contribuie la adaptarea organismului la schimbarile meteorologice sezoniere prin susṭinerea capacitaṭii de autoaparare a organismului. Ajuta la functionarea normala a plamanilor si are efect decongestiv.

5) Adhatoda vasica – Sustine sanatatea sistemului respirator, ajuta la fluidificarea secretiilor bronsice si la eliminarea acestora.

6) Ocimum sanctum - Are efect benefic in diverse probleme respiratorii.

7) Zingiber officinale - Sustine sanatatea cailor respiratorii si a bronhiilor, ajuta la eliminarea secretiilor bronsice si la usurarea respiratiei.

Mod de utilizare Sirop Faringo Tusiv


Copii cu varsta cuprinsa intre 6 si 12 ani: cate 5 ml sirop de trei ori pe zi. Adolescenti de peste 12 ani si adulti: cate 10 ml sirop de trei ori pe zi.

Precauții și contraindicații 


A se citi prospectul inainte de utilizare. A se pastra la temperaturi sub 25ºC, in ambalajul original. A se proteja de lumina si umiditate. A se consuma, de preferinta, inainte de data indicata pe ambalaj (vezi EXP.). 

A nu se lasa la vederea si la indemana copiilor mici. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

Femeile insarcinate sau care alapteaza trebuie sa intrebe specialistul inainte de utilizare. Contraindicat in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului. Se administreaza cu precautie la persoanele diabetice. Nu este indicata utilizarea lui la persoanele cu diabet zaharat necontrolat.

MAI POTI CITI