Vitamine pentru animale Anka Vet Vitamin CH 1 L pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja Vitamine pentru animale Anka Vet Vitamin CH 1 L produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

vitamine-pentru-animale-anka-vet-vitamin-ch-100ml


Păreri forumuri Animale ferma Alphatec Soluție orala a.u.v., supliment nutritional. 


Compozitie: 

Fiecare 1 ml conține: Vitamina A 11.000 UI, Vitamina B1 0,8 mg, Vitamina B2 2,2 mg, Vitamina K3 0,6 mg, Vitamina D3 880 UI, Vitamina E 4,5 mg, Vitamina PP 2,5 mg, D-panthenol 2,5 mg, Colin-clorid 4,4 mg, Lizina 4,4 mg, Methionina 2,2 mg, Mn 0,65 mg, Mg 0,06 mg, Zn 0,45 mg, Cu 0,035 mg, Fe 0,135 mg, Co 0,007 mg. 

Descriere: 

Este un complex de vitamine, aminoacizi si minerale chelatate, pentru administrare orala la păsări, porcine, bovine, cabaline, ovine si capre.

Indicatii: 

Este un complex de multivitamine, aminoacizi esențiali si minerale chelatate, pentru administrare orala la păsări, porcine, bovine, cabaline, ovine si caprine. 

Produsul este indicat in toate starile fizilogice (crestere accentuata, gestatie, lactație), in starile in care necesarul de vitamine, aminoacizi si minerale din organism sunt mărite; 

De asemenea, este indicata in starile de stress (de ex. transport, lotizari, schimbarea furajarii, vaccinari, conditii meteorologice extreme), in bolile infectioase sau parazitare ca tratament suplimentar, stari de convalescenta, in stari diareice, sau in diferite hipovitaminoze. 

Mod de administrare si doze: 

Pasari: 50 ml 100 litri apa de baut, 
Bovine, cabaline: max. 8 -10 ml animal. 
Porcine: max. 50 ml 100 litri apa de baut, 
Ovine, capre si vitei: 1 ml pentru fiecare 25 kg m.c. 

Contraindicatii: 

Nu este cazul. 

Timp de asteptare: Nu este cazul. 

Prezentarea: Flacoane din plastic de 100 ml, 1 litru si 5 litri. 

MAI POTI CITI