WeDerm, 60 capsule pareri, sfaturi, informatii prospect, preturi si reduceri

WeDerm, 60 capsule pareri, sfaturi, informatii, preturi si reduceri WeDerm, 60 capsule are in medie recenzii de peste 4,72 din 5 stele de la cei ce au cumparat produsul. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca WeDerm, 60 capsule este un produs veterinar, de calitate, eficient si ieftin, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere. 

Diverse surse precum recenzii ale clientilor, evaluari cu pareri online si ghiduri de cumparare va vor ajuta. Cumparati pe baza celor mai bune opinii despre produsele veterinare de calitate.

 
WeDerm capsule pareri forum am folosit


Ce este și pentru ce se folosește WeDerm, 60 capsule 


WeDerm® este un supliment nutritiv pentru caini si pisici cu un continut ridicat de acizi grasi esentiali, vitamine si minerale conceput pentru a sprijinii pielea si blana in cazuri de dermatoze, alopecie, prurit sau orice manifestare dermatologica alergica.

WeDerm® asigura un efect sinergic cu actiune antiinflamatoare, care reduce nevoia administrari de corticosteroizi, a inflamatiei si a mancarimii. 

De asemenea, imbunatateste efectul de bariera al dermului, stimuland intarirea straturilor lipidice ale ceramidelor epidermice intercelulare.

Compozitie WeDerm, 60 capsule 


Ingrediente (per Kg): Borago officinalis - Minim 20% Acid Gamma-Linolenic (GLA), 35% Acid Linoleic si 15% Acid Oleic) – 502,9 g; Gelatina Bovina – 166,2 g; Produse de apicultura: Ceara de albine – 110,6 g; Ulei de peste (Minim 18% EPA - Acid eicosapentaenoic si 12% DHA - Acid docosahexaenoic) – 91,4 g; Glicerina – 83,5 g.

Mod de administrare WeDerm, 60 capsule 


Doza recomandata

1 capsula/10 Kg greutate corporala/zi.

WeDerm trebuie administrat pe o perioada de minim 2 luni si poate fi repetat acest tratament pe parcursul anului.

Nu depasiti doza recomandata.

Contraindicatii: nu exista.

MAI POTI CITI