Apielixir Memorie si concentrare păreri forumuri fiole performanta fizica și concentrare. Prospect, prețuri.

Ce este Apielixir memorie si concentrare 20+10 fiole x 10ml și cum se administrează. Rezumat prospect Tahitian Noni , compoziție, beneficii, contraindicații si efecte adverse. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Apielixir memorie si concentrare fiole Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul/ suplimentul apicol, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse / suplimente care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Apielixir memorie si concentrare a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru organismul tau. Tine cont ca aceste păreri sunt pur subiective.

Evaluare păreri forum, opinii, comentarii și recenzii Apielixir memorie si concentrare 

Apielixir Memorie si concentrare pareri forum am folosit• Utilitatea suplimentului: 4,67 din 5
• Funcționează suplimentul așa cum este descris în prospect: 4,67 din 5
• Este suplimentul usor de utilizat și administrat: 4,59 din 5
• Este suplimentul de calitate bună: 4,46 din 5
• Acțiune rapida: 4,49 din 5
• Formula de mare putere: 4,47 din 5
• Ingrediente de calitate: 4,61 din 5

Apielixir memorie si concentrare 20+10 fiole x 10ml rezumatul prospectului cu informatii, recomandari si sfaturiAPIELIXIR MEMORIE SI CONCENTRARE este o combinatie cu gust placut,a celor mai valoroase produse ale stupului: laptisorul de matca si mierea poliflora cu extracte din plante, care sustin performanta fizica, concentrarea si coordonarea (Ginseng-american) si functia cognitiva (Ginkgo biloba).        

Laptisorul de matca este hrana reginei stupului (matca). Contine o gama larga de substante nutritive: vitamine, minerale, aminoacizi esentiali, acetilcolina si acid 10-HDA (acid 10-hidroxi-2-decenoic). 

Longevitatea extraordinară a reginei, funcţia sa de procreare în stup, care asigura perpetuarea intregii colonii si dimensiunile mult mai mari decât ale unei albine lucrătoare sunt rezultatul acestei hrane speciale, de cea mai bună calitate.

Ingrediente compoziție Apielixir Memorie si concentrare fiola de 10 ml: 


apa purificata; miere poliflora 4000mg; laptisor de matca, continand minimum 1,3 % 10 HDA/ acid 10 hidroxi-2-decenoic – 1000 mg; suc concentrat de portocale (potentiator de aroma); extract hidroetanolic 3-9:1 (maltodextrina, dioxid de siliciu) din radacini de Ginseng-american (Panax quinquefolius), continand 10-12 % ginsenozide totale – 200 mg; guma acacia (stabilizator); extract hidroetanolic 50-60:1 (maltodextrina) din frunze de Ginkgo (Ginkgo biloba), continand 24 % flavonoide glicozodice si  6 % terpene lactone – 20 mg.

Mod de utilizare Apielixir Memorie si concentrare


Adulti:1 fiola/ zi  in cure de 2 saptamani pentru a sustine memoria activa (in perioade de efort intelectual intens: examene, competitii, stres etc.). 

Se recomanda o cura la fiecare 3 luni.

Se poate utiliza:

-   ca atare, se agita bine fiola inainte de deschidere, se rupe un capat al fiolei in dreptul benzii albe, se acopera cu degetul, dupa care se rupe si celalalt capat, care apoi se introduce in gura (atentie la marginea rupta sa nu va raniti cavitatea bucala). Produsul se consuma prin suctiune sau

- se scurge continutul intr-un pahar cu apa.

Contraindicații și efecte adverse


Nu este recomandat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre ingredientele produsului, cu hipersensibilitate la Ginkgo biloba, persoanelor diabetice sau cu intoleranta la fructoza, femeilor insarcinate sau care alapteaza, persoanelor sub 18 ani. 

Nu se recomanda persoanelor aflate sub tratament cu anbticoagulante, antiagregant-plachetare sau antidiabetice. 

Consultati un medic inainte de utilizare daca urmati un tratament cu anticoagulante. Se recomanda intreruperea utilizarii cu minim 36 de ore inainte de o interventie chirurgicala.

MAI POTI CITI