BIORGA Cystiphane par si unghii pareri forumuri, prospect, compozitie, mod de administrare

Ce este BIORGA Cystiphane par si unghii, 120 comprimate și cum se administrează. Rezumat prospect BIORGA Cystiphane , compoziție, beneficii, contraindicații si efecte adverse. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre BIORGA Cystiphane. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul/ suplimentul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse / suplimente care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, BIORGA Cystiphane comprimate a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru organismul tau. Tine cont ca aceste păreri sunt pur subiective.

Evaluare păreri forum, opinii, comentarii și recenzii BIORGA Cystiphane

pareri am folosit BIORGA Cystiphane par si unghii• Utilitatea suplimentului: 4,65 din 5
• Funcționează suplimentul așa cum este descris în prospect: 4,55 din 5
• Este suplimentul usor de utilizat și administrat: 4,52 din 5
• Este suplimentul de calitate bună: 4,70 din 5
• Acțiune rapida: 4,43 din 5
• Formula de mare putere: 4,49 din 5
• Ingrediente de calitate: 4,59 din 5

BIORGA Cystiphane par si unghii rezumatul prospectului cu informatii, recomandari si sfaturi

Cystiphane este un supliment alimentar pe baza de L-cistina de origine vegetala, Vitamina B6 si Zinc conceput pentru par si unghii fragilizate, casante, devitalizate, moi si pentru a ajuta la conservarea fortelor si la protejarea lor contra agresiunilor externe. 

Zincul contribuie la mentinerea sanatatii parului si unghiilor si la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Parul isi va redobandi aspectul sanatos: mai dens, mai stralucitor, mai puternic.

Ingrediente BIORGA Cystiphane par si unghii:


L-cistina - Agent de incarcare: Celuloza microcristalina - Agent antiaglomerant: Talc - Agent de incarcare: Hidroxipropilmetilceluloza - Sulfat de zinc monohidrat – Agent de intarire: Carboximetilceluloza sodica – Agent anti-aglomerant: Stearat de magneziu – L-Arginina - Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina) - Emulsifiant: Acid stearic- CearaCarnauba, Coloranti: Dioxid de titan - Riboflavina.

Mod de administrare BIORGA Cystiphane par si unghii:


4 comprimate/zi, in 1-2 prize in timpul meselor, in cure de 3 luni.

Precautii / Atentionari BIORGA Cystiphane par si unghii:


Acesta este un supliment alimentar si nu trebuie sa inlocuiasca o alimentatie variata si echilibrata si un mod de viata sanatos. 

A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor. A se pastra la loc ferit de umiditate si caldura.

MAI POTI CITI