Cele mai puternice Talismane Feng Shui. Si tu le poți face si chiar funcționează

În acest articol vom vorbi despre talismane Feng Shui. Ne vom uita la cele mai puternice în influențarea și atragerea bogăției, dragostei, norocului și sănătății.

Talismanele chinezești Feng Shui pentru casă au o energie deosebită, mai ales dacă sunt la locul potrivit și completează interiorul. 

Vezi ce talismane Feng Shui poți folosi pentru a atrage noroc, sănătate, bogăție și dragoste.


Talismane Feng Shui pentru bogatie


Talismanele de bani sunt cele mai comune în Feng Shui. Bunăstarea materială este cea mai importantă parte a vieții. 

Având un mijloc de subzistență, o persoană se simte mai încrezătoare și mai fericită. Nu este surprinzător că amuletele pentru a atrage bani sunt primele vândute.

top cele mai bune talismane feng shui pentru bani bogatie

Care talismane de bogăție sunt considerate cele mai puternice:

Arborele de bani sau Crassula

Această plantă are frunze rotunde, cărnoase, care seamănă cu monede. Este obișnuit să puneți o bancnotă sau o monedă sub un ghiveci cu iarbă grasă, astfel încât banii să „crească”.

Broasca cu trei degete

Un talisman cu o legendă interesantă. În China antică, ei credeau că a trăit odată un tâlhar rău care a jefuit fără discernământ și chiar a atacat zeii inferiori. Au apelat la Buddha pentru ajutor, iar el l-a transformat pe tâlhar într-o broască râioasă, lipsindu-l de o labă. 

De atunci, talismanul cu trei degete își plătește zgârcenia și își răsplătește proprietarul cu bani.

Există un semn: dacă o monedă cade din gura unei broaște, atunci așteptați-vă la o creștere.

Așezați broasca de bani lângă o fereastră sau în sud-est, nu mai sus decât nivelul mesei - aceste animale se tem de înălțimi.

Peștișor de aur

Ca și în celebrul basm, dorințele se împlinesc, mai ales în cantități de trei sau nouă. Crapii sunt magneți puternici pentru bani. Lăsați unul dintre cei nouă crapi să fie negru pentru a vă proteja de ochiul rău.

O navă care navighează

Acesta ar putea fi un tablou sau o figurină a unei bărci cu pânze. Bogăția materială ajunge pe navă. O astfel de amuletă este plasată lângă o fereastră sau ușă din față și umplută cu monede și bijuterii.

Culoarea violet

Nuanțele violete sunt folosite în interiorul zonei de sud-est a Bogăției. Pentru femei, violetele cu flori violet sunt considerate deosebit de reușite. Și în birou se obișnuiește să păstrați un mic obiect violet - pentru favorizarea autorității și creșterea salariilor.

Unde să așezi în casă talismanele prosperității Feng Shui in casa


Puneți talismane de bani în sectorul de sud-est al casei. Aceasta este Zona Bogăției.

Apa curgătoare ajută la întărirea acestei zone - acvarii, fântâni, picturi cu elementul apă. Este grozav când în sud-estul casei există un acvariu cu 9 pești, dintre care unul negru.

Dragoste

Talismanele iubirii sunt adesea împerecheate. Ele simbolizează armonia a doi oameni. Amuletele de cuplu funcționează atât pentru a atrage dragostea, cât și pentru a o păstra în căsătorie.

Două lebede. Acest talisman înseamnă dragoste și loialitate pentru viață. O pereche de rațe mandarine și delfini au un efect similar.

Lanterne roșii chinezești. Dacă agățați un cuplu deasupra ușii din față, atunci dragostea va trece în curând pentru o vizită.

O pereche sau un stol de fluturi - pentru a crea o atmosferă romantică.

Bujorii roșii vii sau pictați sunt un magnet puternic al iubirii și pasiunii. O femeie singură ar trebui să pună floarea în dormitor, iar când sosește un partener, să le mute în camera de zi.

O pereche de lumânări în sfeșnice: unul roșu, celălalt alb.

Dragonul verde

Dragonul Verde este o amuletă multifuncțională. Acest animal este situat în partea de est a casei. El patronează capul familiei, atrage noroc în toate chestiunile, bogăția materială și înțelepciunea.

Sănătate

Pentru a atrage sănătatea, experții Feng Shui recomandă creșterea plantelor vii.

Centrul casei este sectorul Sănătății, care unește celelalte opt zone în schema Bagua. Centrul este considerat cel mai important punct al apartamentului, deoarece sănătatea este baza calității vieții unei persoane.

Așezați un ghiveci cu o floare mare, cum ar fi un ficus, în acest sector și nu uitați să îl îngrijiți constant.

Dovleac

Această amuletă ajută la recuperarea după o boală prelungită. Dovleacul este atârnat peste patul pacientului, iar după recuperare, este spălat bine cu apă pentru a elimina energia negativă.

Păstrează-ți talismanul Feng Shui, șterge-l și crede în puterea lui și toate dorințele tale vor începe să devină realitate.

MAI POTI CITI