Colomint Pharco păreri forumuri, prospect, compoziție, mod de administrare și prețuri

Ce este Colomint, 24 capsule, Pharco și cum se administrează. Rezumat prospect Colomint, compoziție, beneficii, contraindicații si efecte adverse. 

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Colomint Pharco. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul/ suplimentul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse / suplimente care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Colomint Pharco a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru organismul tau. Tine cont ca aceste păreri sunt pur subiective.

Evaluare păreri forum, opinii, comentarii și recenzii Colomint Pharco

colomint capsule pareri forum cine a folosit• Utilitatea suplimentului: 4,69 din 5
• Funcționează suplimentul așa cum este descris în prospect: 4,71 din 5
• Este suplimentul ușor de utilizat și administrat: 4,59 din 5
• Este suplimentul de calitate bună: 4,55 din 5
• Acțiune rapida: 4,49 din 5
• Formula de mare putere: 4,47 din 5
• Ingrediente de calitate: 4,45 din 5

Colomint Pharco capsule rezumatul prospectului cu informatii, recomandari si sfaturi


Capsulele de Colomint contin ulei de menta obtinut din frunze de Mentha piperita, fiind cunoscut ca avand proprietati antispastice, carminative (antiflatulente) si coleretice.

Proprietati:

- Fiind enterosolubile, capsulele de colomint nu se dezintegreaza la nivelul stomacului ci numai cand ajung in interiorul intestinului, unde elibereaza uleiul de menta, acesta determinand aici relaxarea muschilor netezi intestinali, in special cei ai colonului.

- Uleiul de menta prin efectul carminativ favorizeaza eliminarea gazelor intestinale formate in exces, ceea ce conduce la reducerea balonarii si a disconfortului abdominal.

- Datorita acestor proprietati, capsulele colomint sunt benefice in disconfortul abdominal insotit de crampe intestinale, colici si acumulare excesiva de gaze intestinale.

Compozitie Colomint Pharco: 


Ulei de menta (Mentha piperita) 0,2 ml.

Mod de administrare Colomint Pharco


- Adulti: 1-2 capsule, de 3 ori pe zi, inainte de mese.

- Copii 12 – 17 ani: 1 capsula de 3 ori pe zi, inainte de mese.

MAI POTI CITI