Cum să atragi Energia Banilor în viața ta

Mulți oameni visează să trăiască din belșug, să fie bogați. Această dorință este una dintre cele mai înalte priorități în viața unei persoane. 

Această dorință este de înțeles, pentru că banii ne oferă libertatea de alegere. Norocul legat de bani i-a interesat pe oameni din antichitate. 

Strămoșii noștri au efectuat ritualuri pentru a atrage bani și pentru a citi vrăji magice. Acum, principalul lucru pentru noi este să folosim corect cunoștințele dobândite prin moștenire și să atragem energia banilor către noi înșine.

Pregătirea pentru a atrage energia banilor – Curățarea conștiinței

Nu toată lumea știe cum să atragă energia banilor în viața lor , așa că înainte de a începe un ritual pentru bani, trebuie să-ți limpezești mintea, să-ți relaxezi corpul și să te pui într-o stare de pace interioară. Încearcă să-ți distragi atenția de la toate gândurile. Puteți face o baie caldă cu ulei aromat. Smirna, lavanda sau menta te vor ajuta sa te relaxezi. 

vraji sa atragi energia banilor in viata ta

După baia de relaxare, puteți începe ritualul. Ritualul de atragere a banilor se realizează folosind diferite tehnici. Unele dintre ele sunt prezentate în articolul acesta.

1) Atragerea banilor folosind puterea Legii Atracției

Cu toții ne amintim că dorințele noastre să devină realitate. Trebuie doar să crezi în visul tău. Dacă vrei, dar nu știi cum să atragi energia banilor în viața ta, să atragi norocul banilor, atunci asigură-te că îți imaginezi că nu doar te vei îmbogăți, ci că ești deja bogat. 

Simțiți acest gând, simțiți-vă în interior ca o persoană care are tot ce aveți nevoie; și ceea ce nu este încă disponibil, vă puteți permite cu ușurință. Atunci vei acumula o încărcătură energetică pozitivă în jurul tău atât de puternic încât nu vei observa cât de repede ți se va îndeplini dorința. 

Aceasta este Legea Atracției. Energia atrage în viața ta circumstanțe și evenimente cu încărcătură similară, cu ajutorul cărora îți sunt îndeplinite cele mai profunde dorințe.

2) Atragerea de bani folosind superstiții populare

Nu scoate gunoiul din casă seara. De mult s-a crezut că atunci când scoți coșul de gunoi seara și noaptea, eliberezi energie monetară din casa ta.

Nu împrumutați bani seara. 

Nu așezați pușculițele într-un loc aproape de baie. În acest caz, scurgerea apei va zgudui spațiul banilor și va amenința că va scurge banii din bugetul familiei.

Evitând semnele negative, vă veți asigura pe dumneavoastră și casa dumneavoastră împotriva pierderii de energie monetară. Astfel, vei putea nu numai să atragi, ci și să menții norocul monetar în spațiul tău.

3) Atragerea energiei banilor prin magia numerelor

În numerologie există numere care denotă bogăție, bani ușori, câștiguri, bani câștigați prin muncă grea. Astfel, după ce ați analizat ce numere indică atracția banilor și prosperității în numerologie, puteți purta o bucată de hârtie cu numărul corespunzător în portofel. 

Este mai bine să nu folosiți simboluri digitale care denotă bani ușori ca un talisman - un magnet pentru a atrage bani în portofel. Pentru că aceste numere simbolizează bani câștigați ușor. Imediat ce vin, pot pleca. Este mai bine să contați pe un flux stabil și regulat de fonduri monetare. 

MAI POTI CITI