Fares Ulei esential Noapte Buna pareri forumuri, prospect, compozitie, beneficii si preturi

Părerile persoanelor care au utilizat produsul Ulei esential Noapte Buna Farers și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament împotriva insomniei la femei și la bărbați

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre cum si cat timp se foloseste Uleiul esential Noapte Buna de la Fares si daca are contraindicatii si efecte secundare

  • Utilitate: 4,66 din 5
  • Eficiență 4,56 din 5
  • Calitate: 4,48 din 5
  • Siguranță: 4,45 din 5
Fares Ulei esential Noapte Buna pareri forum am folosit


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Fares Ulei esential Noapte Buna


Usor de transportat si de folosit datorita formei de ambalare NOAPTE BUNA solutie are o formula inovativa pe baza de uleiuri esentiale naturale, care contribuie la inducerea starii de relaxare, actionand in mod benefic asupra tulburarilor de somn si favorizand instalarea naturala a acestuia.

Beneficii:

➢ Contribuie la o relaxare optima si la instalarea somnului
➢Induce un somn odihnitor
➢Nu produce dependenta si efecte adverse

Compozitie Fares Ulei esential Noapte Buna


ulei esential de: lavanda (Lavandulae aetheroleum); bergamot (Citri bergamiae aetheroleum); salvia sclarea (Salviae sclareae aetheroleum); portocala dulce (Aurantii dulcis aetheroleum); lemon verbena (Lippiae citriodorae aetheroleum); cedru de Virginia (Cedri ligni aetheroleum)

Mod de utilizare Fares Ulei esential Noapte Buna


Inhalatii:

Pentru un somn linistit: difuzati 4 - 5 picaturi din solutia Noapte buna in incapere cu ajutorul unui difuzor sau pulverizator, seara, inainte de culcare. Adulti si copii de peste 3 ani.

Masaj

Amestecati 3 - 4 picaturi din solutia Noapte buna cu 10 ml ulei gras (masline, samburi de struguri, etc.) si masati corpul, seara, inainte de culcare. Dupa masaj uleiul nu trebuie indepartat prin spalare timp de 6 - 8 ore.

Baie

Adaugati 5 - 6 picaturi din solutia Noapte buna direct in apa de baie sau in 1 - 2 linguri de sare si apoi adaugati in apa. O astfel de baie facuta seara imbunatateste calitatea somnului.

Se poate aplica 1 picatura pe frunte si tample, inainte de culcare.

Contraindicații și efecte secundare Fares Ulei esential Noapte Buna

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI