LEKOLID păreri forumuri tratament endometrioză. Prospect, compoziție, contraindicații

Păreri despre Lekolid, 30 capsule, Rhei Life extrase din opiniile de pe forumurile cu recomandări și recenzii despre cele mai bune suplimente endometrioză, cum și cât timp se folosește, dacă are efecte adverse și dacă îmgrașă.

Am cautat pe forumuri mai multe păreri despre Lekolid capsule endometrioză. Am observat ca multi din cei care au utilizat produsul, au fost în general multumiti de acesta.

Cu toate astea, sunt si câteva persoane care spun ca au încercat alte produse care au funcționat mai eficient.

Pentru alții, Lekolid a functionat cel mai bine si din acest motiv recomanda să il incerci, dar e posibil ca alt produs sa fie mai potrivit pentru organismul tau. Tine cont ca aceste păreri au o încărcătură subiectivă mare.

lekolid- capsule-rhei-life-pareri forum cine a folosit


Tu ai incercat Lekolid și te-a ajutat? Lasa parerea ta despre LEKOLID in sectiunea de comentarii – indiferent ca e o opinie pozitiva sau negativa.

Cu cat mai multe păreri despre Lekolid cu atât mai mult ne putem creiona o opinie obiectivă!

Ce este Lekolid și cum se administrează. Rezumat prospect Lekolid capsule , compoziție, beneficii, contraindicații si efecte adverse.


Un produs complet natural , un supliment alimentar, cu tehnologie activă patentată, pentru tratamentul endometriozei.

Substanțele active sunt curcumina și curcuminoizii care acționează prin blocarea creșterii și răspândirii țesutului endometriotic . De asemenea, are efecte antiinflamatorii și antioxidante, importante în suprimarea durerii și a altor simptome ale endometriozei.           

N-acetil cisteina (NAC) este o formă de L-cisteină și este cunoscută pentru acțiunea sa antioxidantă. Conduce la o reducere semnificativă a volumului chisturilor endometriotice                                                                                                                         

Ingrediente compoziție Lekolid


Celuloza microcristalina (agent de incarcare), extract uscat de rizom de turmeric (curcuminoide 95% din turmeric (Curcuma longa L., rizom)), quercitina, N-acetilcisteina, bromelaina, L-arginina, zaharoza si esteri ai acizilor grasi (emulgatori), piperina, fosfat dicalcic (regulator de aciditate), hidroxipropil celuloza (agent de incarcare), hidroxipropil metilceluloza (agent de incarcare), talc (antiaglomerant), polietilenglicol (umectant), polisorbat 80 (emulgator), citrat de trietil (stabilizator), copolimer metacrilat bazic (agent de glazurare); stearat de magneziu si dioxid de siliciu (antiaglomerante); carbonat de calciu si oxid de fier (coloranti).

Mod de utilizare Lekolid 


1 tableta pe zi pe stomacul plin. 

Pentru o mai buna absorbtie a ingredientelor sale active, luati comprimatul in timpul mesei principale. 

Inghititi comprimatul intreg fara a-l sfarama, mesteca sau a-l lasa sa se dizolve in gura.  

Daca este necesar, poate fi combinat cu alte medicamente: contraceptive sau hormoni si medicamente pentru durere. 

Poate fi utilizat dupa o interventie chirurgicala, pentru a reduce posibilitatea reaparitiei simptomelor.    

Contraindicații și efecte adverse Lekolid


Lekolid  nu este destinat pacientilor sensibili la oricare dintre ingredientele produsului, femeilor insarcinate, mamelor care alapteaza si copiilor sub 3 ani, pacientilor cu obstructie a canalelor biliare si calculilor biliari, precum si pacientilor cu terapie anticoagulanta. 

Nu exista efecte secundare cunoscute, nici interactiuni cu alte medicamente si nici restrictii de utilizare.

MAI POTI CITI