Linola Lotion pareri forumuri, prospect, beneficii Lotiune hidratanta pentru corp. Preturi.

Părerile persoanelor care au utilizat produsul Lotiune hidratanta pentru corp Linola Lotion, 200 ml, Dr. Wolff și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament pentru toate formele de piele uscata si stresat

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre compozitie Linola Lotion, contraindicatii Linola Lotion, cat timp se foloseste Linola Lotion

  • Utilitate: 4,78 din 5
  • Eficiență 4,62 din 5
  • Calitate: 4,48 din 5
  • Siguranță: 4,59 din 5

pareri am folosit linola lotion


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Dr. Wolff Lotiune hidratanta pentru corp Linola Lotion


Lotiunea Linola (Hautmilch) a fost special dezvoltata pentru ingrijirea zilnica de baza a tuturor formelor de piele uscata si stresata.

Beneficii Dr. Wolff Lotiune hidratanta pentru corp Linola Lotion:

• Ingrijire corporala de baza pentru uz zilnic;

• Contine ulei de ciulin valoros (bogat in acid linoleic, elementul natural pentru o piele sanatoasa);

• Poate fi netezit cu usurinta pe piele si se absoarbe rapid (35% continut de lipide);

• Normalizeaza continutul de lipide si umiditate al pielii si astfel previne uscarea;

• Atenueaza senzatia de strangere si mancarime;

• Sprijina procesul natural de regenerare a pielii uscate.

Ingrediente Dr. Wolff Lotiune hidratanta pentru corp Linola Lotion:


Aqua, oleat de decil, miristat de izopropil, hexildecanol, laurat de hexildecil, poligliceril-2 dipolihidroxistearat, ulei de ricin hidrogenat PEG-7, ulei de seminte de Carthamus Tinctorius, glicerina, microcristallina de cera, stearat de zinc, fenoxietanol, salffericat, benzil, salffericat Ulei vegetal, alfa-izometil ionona, linalol, citronellol, hexil cinamal, citrat de gliceride de palmier hidrogenat.

Mod de utilizare Dr. Wolff Lotiune hidratanta pentru corp Linola Lotion:


Se aplica crema zilnic, dupa efectuarea toaletei locale, pe toate zonele cu piele uscata. Se maseaza usor dupa aplicare, evitand lezarea suplimentara a pielii afectate si se asteapta pana la absorbtia completa.

Contraindicații și efecte secundare Linola Lotion


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI