Lumânările în Feng Shui semnificația după culoare. Secretele selecției și utilizării

Lumânările în Feng Shui simbolizează unul dintre elementele principale - focul. 

Cu ajutorul lor, puteți curăța camera de energia negativă. În plus energia vitală Qi tinde să se acumuleze în colțurile camerei, pentru a o extrage de acolo vom avea nevoie de toate aceleași lumânări. Nu uitați că cu ajutorul lumânărilor puteți crea pur și simplu confort suplimentar.

Cu ajutorul unei lumânări puteți curăța energia casei, puteți ajunge chiar în punctele fierbinți, inclusiv colțuri, coridoare întunecate și pur și simplu locuri care vă provoacă ostilitate dintr-un anumit motiv.

Lumânările in Feng Shui: schema de culori și semnificația lor ezoterică


De ce trebuie să acordați o atenție deosebită culorii lumânării

1) Lumânările violete

Culoarea violetă a lumânărilor este folosită pentru acțiuni rituale de vindecare și protecție. Fumul violet îmbunătățește efectul magiei și conferă un mister mai mare manipulărilor magice.


Ritualul adaugă putere, energie și inspiră speranță, deși iluzorie, vagă, dar speranță pentru vindecare. Culoarea violet vindecă și adaugă putere în lupta împotriva bolilor.

2) Lumânările albastre

Lumânările albastre transmit sensul inerent elementului aer. Aerul albastru transparent în magie ajută la dezvoltarea intuiției, a abilităților de previziune, de predicție, de apropierea evenimentelor dorite și de clarviziune.

Lumânările albastre protejează o persoană de forțele supranaturale, o stare înfricoșătoare, necunoscută, de neînțeles pentru o persoană, care îi tulbură sufletul și inima.

Culoarea albastră este aproape de alb, prin urmare, în divinație, aceste 2 culori sunt amestecate și împărtășesc puterea magică cu credinciosul.

3) Lumânările galbene

Lumânările galbene ajută la rezolvarea aspectelor spirituale ale unei probleme complexe, la evitarea certurilor de zi cu zi, la găsirea de noi căi de ieșire din situații dificile și la readucerea liniștii sufletești a unei persoane.

Lumânările galben pal sunt un simbol al confortului casei și al păcii. Galbenul strălucitor, cele însorite simbolizează bunătatea și grija. 

Acțiunea magică restabilește echilibrul mental. Întoarcerea la credință, la religiozitate, la divinitate se realizează sub lumânări galbene.

4) Lumânările roșii

Lumânările roșii simbolizează, ca și culoarea roșie în sine, puterea spiritului, pasiunea ireprimabilă și energia. 

Astfel de lumânări îi ajută pe magicieni în jocurile rituale să reaprindă dragostea și sexualitatea. Focul lumânărilor insuflă în suflet speranța unei iubiri sincere, reale, dorite.

Lumânările roșii ajută la restabilirea sentimentelor și a relațiilor dintre cei dragi, astfel încât îndrăgostiții le folosesc cel mai adesea în timpul întâlnirilor romantice.

Reflexele roșii ale focului încântă, emoționează și simbolizează prezența la ritual a mai multor forțe magice care au un impact puternic asupra oamenilor.

5) Lumânările albe

Lumânările albe luminează ritualul purificării. Sensul principal al lumânărilor rituale albe este puritatea și puritatea. Lumânările albe curăță sufletul și gândurile de tot ce este întunecat și înfricoșător.

Albu - curat, nepătat, ca o foaie albă de hârtie, poartă cu el eliberarea unei persoane de orice boli și vicii. 

Lumânările albe eliberează o persoană de nefericirea în dragoste, de furie și invidie. Fumul alb alungă spiritele rele și gândurile de moarte.

Ritualul devine mai puternic dacă lumânarea este frecată cu uleiuri esențiale, în funcție de scopul ritualului.

6) Lumânările verzi

Lumânările verzi sunt folosite pentru a atinge fericirea pământească. Pământul acoperit cu verdeață este armonios. 

Simbolizează pacea, liniștea, echilibrul mental. Lumânările verzi ajută la supraviețuirea pierderii celor dragi și a problemelor din viața de zi cu zi.

Cuvântul „verde” în rândul oamenilor înseamnă și bani, așa că lumânările verzi ajută la atragerea bunăstării monetare și materiale a unei persoane care crede în magie. Culoarea verde are proprietăți vindecătoare.

Magicienii invocă sănătatea trupului și a sufletului cu strălucirea verde a unei lumânări aprinse. Mamele cer sănătate pentru copiii lor și viață lungă pentru părinți într-un asemenea ritual.

MAI POTI CITI