Magneziu marin Aquamag pareri forumuri, prospect, beneficii si mod de administrare

Părerile persoanelor care au utilizat produsul Magneziu marin Aquamag Oligocean și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un mineral esential pentru sanatatea organismului.

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Oligocean Magneziu marin Aquamag opinii, Magneziu marin Aquamag contraindicatii, cat timp se ia Magneziu marin Aquamag 

  • Utilitate: 4,64 din 5
  • Eficiență 4,41 din 5
  • Calitate: 4,56 din 5
  • Siguranță: 4,45 din 5

oligocean Magneziu marin Aquamag  hipertonic pareri am folosit


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Oligocean Magneziu marin Aquamag 


Beneficii:

• contribuie la mentinerea sanatatii oaselor si a dintilor prin facilitarea unei absorbtii si a unei utilizari adecvate a calciului.

• rol important in producerea de energie in corp - contribuie la reducerea oboselii si epuizarii;

• ajuta la imbunatatirea functiei musculare si nervoase - magneziul este implicat in contractia si relaxarea musculara, contribuind de asemenea si la transmiterea semnalelor nervoase in corp.

• sprijina sistemul imunitar - contribuie la combaterea infectiilor si a inflamatiilor din corp.

Ingrediente compozitie Magneziu marin Aquamag hipertonic


Apa de mare, concentrat de magneziu marin. Continut: cantitatea medie de magneziu pentru o doza zilnica de 1 fiole x 15ml este de 195mg sau 52% DZR (Doza Zilnica Recomandata)

Mod de administrare Oligocean Magneziu marin Aquamag 


Pe langa o alimentatie sanatoasa, recomandam o fiola de 15ml de magneziu marin AquaMag diluata intr-un pahar cu apa la care puteti adauga o jumatate de lamaie stoarsa. In functie de nevoie luati 2 pana la 4 fiole pe zi. Aportul de magneziu este recomandat pentru perioade lungi de timp.

Contraindicații și efecte secundare Magneziu marin Aquamag 

Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

Ca orice produs pe baza de magneziu, AquaMag poate sa nu fie potrivit pentru persoanele cu insuficienta renala severa

MAI POTI CITI