Nutradigest pentru Caini si Pisici, seringa, 20 ml pareri, prospect, oferte cu pret mic farmacie online

Nutradigest pentru Caini si Pisici, seringa, 20 ml cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja acest produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca, Nutradigest pentru Caini si Pisici, seringa, 20 ml, produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.
pareri cine a folosit Nutradigest pentru Caini si Pisici, seringa, 20 ml


Nutradigest pentru Caini si Pisici este o pasta formulata natural pentru caini si pisici cu dezechilibru digestiv ce asigura un suport intestinal natural de inalta rezistenta. 

Restabileste functia digestiva normala Promoveaza bacterii prietenoase Reface echilibrul natural al bacteriilor intestinale Legarea toxinelor 

Descrierea produsului: Probiotic (Enterococcus faecium) - Formula de nucreflora de inalta rezistenta administreaza 4 miliarde de celule Enterococcus faecium pe doza de 2 ml pentru a sustine propriile bacterii sanatoase ale intestinului si pentru a stimula sistemul imunitar. Aceasta asigura stabilizarea intestinala rapida. 

Cercetarile au aratat ca Enterococcus faecium ajuta la normalizarea consistentei fecale. 

Prebiotice (FOS si MOS) - Studiile au aratat ca suplimentarea cu prebiotice, cum ar fi Fructo-oligozaharide (FOS) si Mannan-oligozaharide (MOS), poate creste numarul de bacterii benefice din intestin in timp ce blocheaza bacteriile daunatoare. 

Sweet Basil Extract - Unic pentru Nutraflora, Extrasul de Basil Dulce este un ingredient gustos care are cateva efecte importante asupra sanatatii gastrointestinale si normalizarea echilibrului digestiv. 

Kaolin - Kaolin actioneaza ca un adsorbant. Adsorbantii lucreaza prin legarea toxinelor daunatoare si eliminandu-le din intestin. 

Caolina absoarbe de asemenea apa, ajutand la intarirea scaunelor libere.

Compozitie: (Materii furajere aditivi): Enterococcus faecium DSM 10663 NCIMB 10415 (4b1707), 2 x 1012 cfu Kg, ulei de floarea-soarelui si ulei de canola, argila de kaolin 100 g kg, extract de bazil dulce, fructo- oligozaharide (FOS) ) si extract de drojdie. 

Administrare: 

Fiecare crestatura a pistonului administreaza 2 ml de nutraflora. Adaugati in mancarea sau direct in gura animalului. 

Tip Greutate (kg) Solicitare (- ziua 1) (2 ml 1 crestatura) 
Intretinere (2 zile +) Pisici 0 - 9.99 4 ml (2 crestaturi) 2 ml (1 crestatura) 
Talie mica caine 0 - 9.99 4 ml (2 crestaturi) 2 ml (1 crestatura) 
Talie medie caine 10 - 24.99 6 ml (3 crestaturi) 4 ml (2 crestaturi) 
Talie mare caine 25 - 49.99 8 ml (4 crestaturi) 4 ml (2 crestaturi) 
Talie foarte mare caine 50+ 10 ml (5 crestaturi) 6 ml (3 crestaturi) 

MAI POTI CITI