Pali-Calm Dog, 30 tablete pareri reale, prospect, mod utilizare, pret mic online

Cele mai bune recomandari oferite de noi conform review-urilor si parerilor clientilor care au achizitionat deja Pali-Calm Dog, 30 tablete produs special pentru animale. 

Am cautat si parerile celorlalti pe forumuri si am constatat faptul ca acest produs veterinar Pet Max este de calitate, majoritatea persoanelor il recomanda cu incredere.

Pentru a fi cat mai obiectivi, am cautat mai multe pareri pe internet si am observat ca majoritatea cumparatorilor sunt multumiti de acesta. Parerile persoanelor care au utilizat produsul si au urmat modul de utilizare sustin ca intr-adevar acesta da rezultatele dorite.

Pali-Calm Dog, 30 tablete pareri forum am folosit


Caini Custom Pali-Calm Dog , care contin ingrediente speciale pentru calmarea animalelor stresate sau agitate. 


Complexul de vitamine ajuta la calmarea cainilor care prezinta nervozitate, nemultumire, stres sau activitate excesiva. 

Tabletele au un gust delicios de ficat de porc, fiind acceptate foarte usor de catre animalele de companie. 

Vitaminele Pali-Calm administrate zilnic, ofera animalelor o stare generala buna, asigurand in acelasi timp nutrientii necesari pentru o dieta echilibrata. 


Ingrediente Pali-Calm Dog, 30 tablete: 


propionat de calciu, caramel, faina de porumb, hickory aroma de fum, praf de ficat de porc, sorbat de potasiu, ulei de seminte de rapita, tarate de orez, ascorbat de sodiu, sucroza, sorbitol, apa. 

Aditivi nutritionali: l-triptofan 300 mg, l-theanina 200 mg, GABA (acid gama-amino-butiric) 200 mg, extras Passiflora Incarnata 100 mg, insositol 20 mg, vitamina B1 20 mg, vitamina B3 30 mg, vitamina B6 30 mg, vitamina B12 30 ug, radacina de ghimbir 30 mg. 

Greutate animal Dozare 


10 kg 1 tableta zi 

Daca doza zilnica presupune mai mult de o tableta, se recomanda administrarea divizata dimineata si seara.

MAI POTI CITI