Polygemma 27 Prostata pareri forum, prospect, compozitie, contraindicatii si preturi

Părerile persoanelor care au utilizat produsul Polygemma 27 Prostata, 50ml, Plant Extrakt și au urmat instrucțiunile de folosire susțin că într-adevăr este un tratament pentru sanatatea prostatei la bărbați

Distribuția părerilor și comentariilor celor care au căutat informații despre Polygemma 27 Prostata cat timp se ia, efecte adverse Polygemma 27 Prostata:

  • Utilitate: 4,74 din 5
  • Eficiență 4,61 din 5
  • Calitate: 4,59 din 5
  • Siguranță: 4,45 din 5
pareri am folosit plantextrakt-polygemma-nr-27-prostata-50m


Sentimentul recenziilor și părerilor clienților este pozitiv și exprimă încrederea și mulțumirea acestora. Cu toate că nu este unul din cele mai promovate produse după părerea noastră este unul din cele mai bune și eficiente. Cei care comentau despre acesta, spuneau că este un produs de calitate care merită cumpărat.

Sentimentul clienților nu este întotdeauna pozitiv. Cu toate acestea, feedback-ul negativ nu este neapărat fals. Este posibil ca aceste opinii să necesite o căutare și segmentare mai amănunțită.

Ce este și pentru ce se folosește Polygemma 27 Prostata


Polygemma 27 Prostata este o combinatie de extracte din plante care ajuta la mentinerea sanatatii si functionarii prostatei (Palmier-pitic, Urzica, Prun-african, Dovleac). 

Ajuta mictiunea fluenta si eliminarea apei (Urzica). Polygemma 27 Prostata contribute la protejarea impotriva actiunii radicalilor liberi (Coacaz-negru, Merisor). 

Prin continutul de acizi grasi (Palmier-pitic, Dovleac) Polygemma 27 Prostata ajuta la mentinerea functiei sexuale la barbati.

Ingredient compozitie Polygemma 27 Prostata 


Extracte hidroetanolice din: fructe de Palmier-pitic 1:3 (Sabal serrulata sin. Serenoa repens) — 20 %, radacina de Urzica 1:10 Urtica dioica) — 20 %, scoarta de Prun-african 1:10 (Pygeum africanum) - 20 %, seminte de Dovleac 1:3 (Cucurbita pepo) — 20 %, agent de umezire: glicerina; extracte hidrogliceroalcoolice 1:20 din: muguri de Coacaz-negru (Ribes nigrum)* — 4 % si mladite de Merisor (Vaccinium vitis-idaea)** - 4 %. Concentratie alcoolica 60% v/v.

Mod de utilizare Polygemma 27 Prostata Plant Extrakt 


Adulti: 5 ml o data pe zi.

Se recomanda utilizarea in cure de 3-6 luni cu posibilitate de repetare la nevoie.

Se utilizeaza prin diluare in putina apa.

A se agita inainte de utilizare.

A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

Contraindicații și efecte secundare Polygemma 27 Prostata


Produsul nu prezintă efecte secundare cunoscute, însă rezultatele obținute în urma tratamentului nu sunt întotdeauna tipice. 

Din acest motiv, îți sugerăm să citești bine lista cu ingredientele pe care le conține produsul și să te asiguri ca nu ești o persoană alergică la acestea înainte sa îl folosești.

MAI POTI CITI